dimecres, 19 de maig del 2021

[Eivissa] - La ruta (Dia 7)

 La volta a Eivissa en 7 dies, el 7é dia. 

Divendres


Aquesta nit ja dormirem a Eivissa, i demà a casa, la nostra petita aventura està arribant a la seva fi.

13a etapa


Inici: Cala Codolar
Final: Platja d'en Bossa

Distancia: 16,5 Km 8,88 NM




La famosa platja d'en Bossa és una de les platges més populars i concorregudes i fiesteras de tota Eivissa gràcies al seu extens litoral. Es tracta d'una de les platges més llargues de l'illa, i té multitud de variats serveis que s'ofereixen en les seves proximitats.

Té de més de dos quilòmetres de fina sorra blanca hi ha lloc tant per al descans com per a la festa i l'entreteniment. Es tracta d'una zona molt turística, de manera que trobaràs totes les activitats imaginables a la banda de la mar.

A la zona sud la platja canvia, el litoral s'eixampla i les opcions d'oci es multipliquen. En aquesta zona abunden els xiringuitos amb música a peu de platja i destaquen dos grans edificis pertanyents a hotels-discoteca: Ushuaïa i Hard Rock Hotel. Possiblement, el que ha fet més famós a Platja d'en Bossa és la zona turística que trobem a les rodalies destinada principalment a un públic jove, on trobem instal·lacions esportives, bars de copes i una nova discoteca: Space.


14a etapa


Inici: Platja d'en Bossa
Final: Eivissa (Illa Grossa)

Distancia: 6,9 Km 3,73 NM




La Platja d'en Bossa és una platja preciosa, molt freqüentada pels eivissencs. Des de la sorra, mirant a l'esquerra es pot veure la inconfusible silueta de Dalt Vila, la part antiga d'Eivissa. Mirant a la dreta, s'observa la Torre des Carregador, una de les edificacions destinades a vigilar i protegir l'illa d'incursions pirates. Just darrere de la torre s'observen les muntanyes cobertes de pins que protegeixen la zona sud de l'illa i que són el començament de el Parc Natural de ses Salines.


Avui dormirem a S'Illa Grossa, i per torns podrem anar a sopar a Vila i demà, de bon mati, embarcarem vaixell que ens dura a Barcelona, i despres amb la furgoneta a Ponts.




Ens veiem a l'aigua

per cert

Nosaltres també palegem tot l'any


Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.