divendres, 7 de maig de 2021

[Eivissa] - La ruta (Dia 3)

La volta a Eivissa en 7 dies, el 3r dia. 

Dilluns

Com cada dia ens aixequem amb l'albada, clar que avui potser romancejem una mica, ja portarem més de 60Km palejats, i ahir es van fer 37Km.    Comencem la cara nord de l'illa, és sens dubte la zona mes ferestec.


5a etapa

Inici: Caló d'en Serra
Final: Port de Benirràs

Distancia: 19,4 Km 10,47 NM

Cal reaprovisionar-se bé a Portinatx.  Ara venen un parell de dies que el reaprovisionament és complica, encara que hi han alguns restaurants econòmics.

El port de Benirras te una platja un xic bohemia, de codols i sorra.  Alli podem dinar.
6a etapa

Inici: Port de Benirras
Final: Es Portixol

Distancia: 8,80 Km 4,75 NM


Si ens ha quedat alguna cosa per comprar, ho podem fer al Port de Sant Miquel. 


Es Portitxol té moltes de les característiques que fan que un s'enamori d'una platja: una cala solitària i poc coneguda, amb una aigua blava i  transparent, perfecta per a bussejar i un entorn natural absolutament privilegiat. Podria semblar que estem davant de la platja perfecta, però té també alguns punts negatius, al ser una platja de còdols, serà difícil trobar on dormir, potser sobre de les casetes de pescadors, en qualsevol cas crec que estarem bé malgrat ser una platja de codols.La jornada d'avui és més tranquil·la tot recuperant-nos físicament de la d'ahir.


Enllaç al dia anterior

Enllaç al dia següent


Ens veiem a l'aigua

per cert

Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.