divendres, 7 de maig del 2021

[Eivissa] - La ruta (Dia 4)

 La volta a Eivissa en 7 dies, el 4t dia. 

Dimarts

Estem a la costa nord de l'illa, la mes ferestega.  Com cada dia ens aixecarem d'hora i despres de esmorçar i preparar el dinar sortirem a navegar.  Avui no comprarem res, no hi ha on, però gaudirem de la part més verge de l'illa.


7a etapa

Inici: Es Portixol
Final: Ses Balandres

Distancia: 13,8 Km 7,45 NM

Ses Balandres és una de les cales més espectaculars de la costa nord d'Eivissa. Situada a poc més d'un quilòmetre de Santa Agnès, és una de les cales secretes d'Eivissa més verges i desconegudes.

La cala de Ses Balandres està formada per una llarga extensió de costa d'uns 250 metres de còdols, còdols, i grava. L'accés a aquesta cala únicament serà possible amb bon temps perquè es tracta d'una platja oberta a la mar i el seu ample, tot just 10 metres, es veu inundada amb l'arribada de les onades.



8a etapa

Inici: Ses Balandres
Final: Cala Saladeta

Distancia: 10,5 Km 5,67 NM


Cala Saladeta és una de les platges més maques d'Eivissa. Sorprèn per la blancor de la seva sorra i la increïble aigua blava de tota la platja, que contrasta de manera increïble amb el verd dels pins que envolta a aquesta petita cala de l'oest de l'illa.

Cala Saladeta es troba en una badia tancada, just a la banda de Cala Salada, la platja per la qual cal passar gairebé de manera obligada per arribar-hi. Des del mar, si mirem al davant, podem veure unes imponents moles de roca, que formen una altra cala preciosa: Punta Galera.

Cala Saladeta es troba en una badia molt tancada,i això impedeix veure la posta de sol. Una petita muntanya queda just a l'oest de la platja que provoca que l'ombra cobreixi la platja una estona abans de la posta de sol.



Enllaç al dia anterior

Enllaç al dia següent



Ens veiem a l'aigua

per cert

Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.