dimarts, 11 de maig del 2021

[Eivissa] - La ruta (Dia 5)

La volta a Eivissa en 7 dies, el 5é dia. 

Dimecres

Estem ja sortint de la costa nord, ara entrarem a la part oest de l'illa, si heu seguit la ruta, queda menys cami, del que ja heu fet.


9a etapa

Inici: Cala Saladeta
Final: S'Olleta (Illa de Conillera)

Distancia: 18,8 Km 10,30 NM


En aquesta etapa reaprovisionar-nos és una prioritat i es pot fer a les platges que hi ha a la vora de Sant Antoni de Portmany, el Caló de S'Oli és una molt bona opció.


S'Olleta és una etitíssima cala situada al sud de l'illot de Sa Conillera. Està orientada cap a l'est davant de les Platges de Comte a Eivissa. És una platja de sorra i pedres situada en una badia molt petita. No és massa confortable, té un accés difícil per terra, però té l'encant de ser la millor platja de Sa Conillera i la tranquil·litat queda garantida.




10a etapa

Inici: S'Olleta (Illa de Conillera)
Final: Cala Moli

Distancia: 9,0 Km 4,86 NM




Cala Molí és una petita cala al sud de Cala Tarida, té unes dimensions molt reduïdes, ja que la cala té tot just uns cent metres. No és una platja molt freqüentada.


Cala Molí destaca per la bellesa del seu paisatge. És una cala perfecta per al descans, gaudir de la cala i de la mar i oblidar-nos de qualsevol problema.


Un dels motius pels quals segurament és una cala amb poca gent, comparada amb les de la resta d'Eivissa, és que es tracta d'una platja de còdols. Aquestes pedres no són impediment per a col·locar la una tovallola per prendre el sol, sí que són incòmodes si volem entrar a l'aigua o volem dormir.


La cala té un petit bar on podrem prendre alguna cervesa, algún mojito i també sopar una pizza.


Enllaç al dia anterior

Enllaç al dia següent



Ens veiem a l'aigua

per cert

Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.