dissabte, 30 de març de 2013

2013.03.29 - Copa Pirineus

Que bé naveguen aquets pel riu !!! 

Avui he anat a Ponts, volia practicar una mica, però la meva espatlla havia decidit que fes descans.  Aixi que he decidit mirar, mirar i aprendre, per que veien com baixa gent que en sap molt també s’apren..

Al mati estaven entrenant-se els diferents equips, gent jove i no tan jove que practiquen eslalom.

  


Despres dels entrenos m’he posat a voltar per alli i m’he trobat amb gent coneguda que feia bastant temps que no veia, m’ha fet especial il·lusio trobarme a en Jordi Domenjó que estava per Catalunya i França fent un estage amb alumnes americans.  Per la tarde, despres de dinar, m’he quedat per veure com baixaven en la competició oficial.

La veritat és que m’ha sorpres el nivell dels particeps, hi havia rusos, catalans, vascos, gallegs, nord-americans i portuguesos, i el nivell demostrat per tots ha estat excel·lent.

Al final, la final K1 - Senior Home l’ha guanyat en Marc, amb un parell de bones baixades. 

    

L’espectacle ha estat molt bo i l’organització també.  Demà jo no hi podre ser a la Seu d’Urgell per veure la segona part de la prova però l’aconsello a tots, en podreu gaudir molt.Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.