diumenge, 10 de març de 2013

2013.03.09 - De practiques a Ponts

Tant el color, com la mida si importen 

Avui he tornat a anar a Ponts, ja es una tradició amb mi, i he pogut navegar amb en Toni i en Raul (de Manresa).  Ha estat un mati ben aprofitat.
Les dades de la jornada son:
  • Baixades:                     4 ( jo 1 menos)
  • Esquimos:                    3
  • Nadades                      2
  • Caiacs de fibra           1
  • Caiacs de plastic        2
Com podeu veure una jornada complerta. 

A les 11 erem al canal i a un quart de dotçe al riu (horari acomplert), malgrat que en Toni ha arribat una mica just, pero ha sacrificat l'esmorçar i ja ha compensat.  En Raul que es mes matiner que nosaltres ja hi era al aigua.

Hem començat calentant una miqueta i tot seguit a fer contres i mes contres i mes preses de corrent i mes backs i mes chicanes.

 
   

En Raul, segons ell mateix m'ha comentat, estaba provant els seu nou caiac de plastic, un habitat 74 de WaveSport, per començar la primavera amb un bon caiac de creeck.  A les fotos és el caiac groc.  

En Toni porta el seu Diesel 75 taronja de tota la vida, bé tota no pero casi, jo sempre l'he conegut amb aquesta piragua.  

El meu barco és el que veieu en casi totes les fotos, una Caiman Bomber taronja i negre, aquests colors indican perill a la natura, perque sera?, potser per aixó jo he fet un esquimo avui? pensem-hi, al final sera que tant el color, com la mida si importen.


   


Despres d'aquest primer paseig pel canal, amb un unic incident, l'esquimo d'en Toni, en Raul a marxat cap a Manresa.  Ara estavem en Toni i jo sols.  Começaven els següents descensos.


 
A punt de volcar, l'aigua està GLAÇADA!!!!
 
 

En aquesta segona baixada, l'unic incident ha estat que jo he volcat, un esquimo i ja esta, BRRRRR! pero que freda que esta l'aigua.

En la tercera baixada, jo ja estava un pel cansat, i en Toni, encara que ell digui que no, també, la prova és que ell aquest cop a nedat, el material l'hem recuperat al final del canal.


   

En Toni a volgut fer una quarta baixada, jo m'he quedat  a fora, ja estaba casat, i si estic masa cansat i hem fico a l'aigua, estic fent oposicións a la volcada, i casi segur que la uanyo,  i també, encara que en menor mesura, a la nedada, i la veritat és que l'aigua esta freda, unicament HOMES durs com en Toni son capaços de dir que no esta gaire freda. 

Les imatges del quart descens us explicaran millor que jo el que ha pasat.  

En les 2 imatges d'adalt, un esquimo reixit d'en Toni, per compensar la nedada que havia fet uns metros abans, quan vol en Toni el sap fer.


Finalment res mes recollir el material i cap a casa.  
En arribar m'he trobat que els de casa estaven fent una fondue de formatge, jo m'hi he apuntat i el dia ha acabat amb una bona migdiada,

Cansat, tipet i calento

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt xulo Rafel. Es veu que disfrutes. Felicitats !!!

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.