dilluns, 11 de març del 2013

2013.03.11 - Trobada a Ponts

Una cita a cegues 

Avui he tornat a anar a Ponts, i alli m'he trobat amb en Pepo (La Rafting Company).  Ens hem trobat tard pero  despres d'una beguda de cola i una mica de coca (de forner per als mal pensats), i caminar per la vorera del canal, a quarts d'una ja erem a l'aigua.

De bones a primeres en començat remant per la tolla de dalt, i deprés hem començat el descens.

La primera baixada ha estat de contres i mes contres, i la segona  ha estat mes de jugar amb la tècnica, evitar palades de fre, practicar "retros" amb una mica de contarcasc, etc etc etc.



Unicament hem fet un parell de descensos, pero, els que el coneixeu, ja sabeu com és en Pepo, un màquina, i com els dos anavem en caiacs de fibra hem estat fent una bona estona d'eslalom.



Ara, mentre estic escrivint aquesta entrada al BLOG em noto els braços cansats, les espatlles cansades, be tot jo estic molt baldat, suposo que ell deu estar encara ben pinxó, avui l'he vist molt fort, clar com s'entrena cada dia.

Per acabar la jornada hem dinat a la Fonda i cap a casa. 



Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.