dijous, 14 de març de 2013

2013.03.14 - Aigua freda a Ponts

Sol, vent, aire fred i bons companys .... 

Un altre cop a Ponts, algú dirà " no coneix un altre lloc aquest tio", bé si que en conec, pero Ponts esta molt ben situat, a mitg camí entre Andorra i Barcelona, o en aquest cas Vilanova i la Geltrú, te un MOLT bon nivell d'aigua, i puc gaudir de la meva afició, el caiac, amb companys de molts llocs.

Avui erem a l'aigua 4 palistes, en Miquel (el seu bateig al riu), en Jaume (Nootka Centre de Kayak), en Toni i jo.  Fora del aigua, portant tot el tema grafic la Pilar.

Les dades de la sortida son:

  • Esquimos       Un fotimer (Tots en Toni)
  • Nedades        3 (2 en Toni i 1 en Miquel)
  • Descensos    2

Des d'aqui vull felicitar a en Josep (Pagaia) per la magnífica feïna que ha fet ensenyant a en Toni a esquimotejar, per cert Josep, en Toni avui casi s'ha graduat, i per mostra una foto d'un esquimo reixit.
Tots hem començat calentant tot esperant a en Miquel (una mica pocatarda)


 


Després en Miquel a començat fet bags i preses de corrent a la part alta del canal, amb en Jaume


   

mentre en Toni i jo començavem a praticar amb les portes, unes portes molt mogudes per les rafegues de vent.

en Toni en aquest moment ja portava un parell o tres d'esquimos reixits,  però la natura es cruel, i a la quarta en Toni a nedat.  

L'aigua estaba freda, feia un vent molt glaçat que venia del nord, i malgrat que feia sol la temperatura era molt baixa.  

Amb aquests impediments, qualsevol altre agafa el barco i surt, però en Toni a reembarcat i ha continuat com si tal cosa.  És d'un altre pasta aquest home te un anim inquebrantable, s'auto rescata, recupera barco i pala, i continua, em ve a la memoria aquella frase d'un programa de TV1 (fa molts anys) on un actor-concursant (Felipito Tacatum) deia 


Yo, sigo


      

En Miquel ha continuat treballant amb en Jaume els cascos, les preses de corrents, .., pero en un moment, suposo que molt acalorat, ha decidit donar-se un bany per refrescarse, i també batejarse.

Despres del segon descens, en Miquel a baixat caminat, i en Toni, cansat d'estar sec, feia estona que no es mullaba, ha decidit anar a jugar amb el rulo 


    

logicament s'ha refrescat, com ja he dit, tot un home.

Mentre nosaltres feiem aixó la Pilar, que ha volgut ficar-se a l'aigua, ens ha anat fent les fotos que veieu.  Des d'aqui moltes gracies.

I al companys de pala, també moltes gracies per la companyia en un bon dia de caiac.

Hem acabat amb un dinar al Valldans i "despres cada ovella al seu corral".

Per cert, en arribar a Andorra nevava, be ara encara ho fa, i la diferencia de temperatura entre Ponts i Andorra era de casi 12º, una pasada.

Us deixo aqui una projecció amb totes les fotos de la Pilar.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soc el grumpy

Em feu enveja només pel palejar, no pel fred q heu sofert

Anònim ha dit...

Hola soc el grumpy,

Em feu enveja pel palejar, no pel fred q heu passat.

a10

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.