diumenge, 7 d’abril de 2013

2013.04.07 - Fent esquimo a Ponts

Un nou record d'esquimos a Ponts

Un altre cop a Ponts, soc una mica plom, pero avui voliem anar a Mont Rebei, pero hem tingut que anul-lar-lo per que no baixaba aigua.

Hem anat a Ponts en Toni i jo. Per a mi no ha estat el millor dia del mon, no me trobat massa bé, potser ha estat una sor no anar a Mont Rebei avui.

Al matí aqui a Andorra no feia ni fred ni calor, 0 graus, i mentre baixaba amb el cotxe la temperatura no ha començat a pujar fins passat Oliana.

Al arribar a Ponts em anat a esmorçar al Valldans, una tradició, i una cambrera m'ha fet un sonriure precios.  Es molt agradable començar el dia amb un somriure lluminos aixi, en Toni s'ha posat gracios, pero no hi ha hagut somriure per ell, ja sabeu,ja qui neix amb gracia i qui simplement és gracios.

Hem anat al riu, i els meus problemes han començat, la veritat é que trobar-se malament al riu és una "piiip" i el pobre Toni ha tingut que aguantar-me.

Hem començat a baixar


            

la veritat que en la primera baixada en Toni ja a començat a demostrar maneres del que seria el dia d'avui, i ha fet 2 esquimos, un en una contra darrera d'una pedra i l'altre en un a contra molt forta uns metres mes abaix.  En Toni a esquimotejat bé, encara treu massa rapid el cap però el seus esquimos han estat eficaços i a la primera.

En la segona baixada no n'ha fet cap d'esquimo, 


       

i a la tercera tant ell com jo hem esquimotejat, jo un cop just a la contra després del rull, i ell un parell de cops.


    

la veritat és que la foto del meu esquimo és molt maca i bastant didactica, la pala  esta ben colocada etc etc, i també m'ha sortit a la primera.

El mes espectacular, a estat la darrera baixada d'en Toni ha fet 8 esquimos reixits en els 800m del canal, aquest record trenca el record d'en Grumpy al canals de la Seu d'Urgell.

Des d'aqui felicitar a en Toni pel seu decens de record, 8 esquimos reixits baixant el canal de Ponts, ha estat increïble, un bon record per algu que si vindrà al Soca a Eslovenia, oi que si Toni?.


Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola soc el grumpy

Toni felicitats i q sapiguis q no em sap greu q em treguis l'honor, al contrari.

Ens veurem d'aquí a poc

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.