diumenge, 12 d’octubre de 2014

2014.09.27-28 - Clínic avançat de caiac

Gaudint de l’aprenentatge


Son vora les 10 del matí i ens hem trobat 5 coneguts a Ponts, en Marc i en George de Vielha, en Grumpy i jo d’Andorra i en Cristian de Ponts, aquest ultim exercira de monitor, i galons per fer-ho no li falten.

El Clínic comença amb una classe teòrica

i mes endavant, després d’un petit escalfament tots a l’aigua.   El primer exercici de lectura del riu serà remuntar tot el canal.  

Ja fa un temps, en Marc, un altra monitor m’havia comentat que “la merda baixa pel riu”, referint-se a que baixar per un corrent era natural, per que era el que el corrent et feia fer.  Avui en Cristian, per escalfar, ens fa remuntar el canal, es ha dir hem de trobar el camí per on l'aigua ens permet remuntar el canal, i un cop arribats a dalt, comencem els exercicis i les repeticions i els exercicis, i ....

     

Abans de dinar jo marxo, és l’aniversari de la meva mare i la família ha organitzat una festa per celebrar-ho.  Mentre vaig cap a Copons, em pregunto com podran en George, en Marc i en Grumpy aguantar la sessió de la tarde, per que jo tinc els ossos i els muscles molts.

   

El diumenge comencem a les 10 i avui s’apunten 4 mes, la Pilar i en Manel com alumnes i la Laia com monitora del curset d'iniciació i en Robert al Clínic avançat.  Els del curset d'iniciació  comencen a l’aigua, i nosaltres mes teoria.  Ha estat l’intent de preparar un document resumit amb la classe teòrica que ha fet que m’enraderis en la presentació de l’entrada la BLOG.
Despres de la teoria a l’aigua, i com el dissabte comencem remuntant el canal, i un cop a dalt, a fer maniobres i repetir-les, i noves maniobres i mes repeticions.  Jo surto de l’aigua casi 1 hora abans per que ja estic baldat.


   

El dissabte següent, per motius de feina jo no puc anar-hi, però una bona colla
d’andorrans es troben per continuar el clínic avançat i el clínic d’iniciació.  

Diumenge, desprès d’una dura jornada de treball, jo baixo a Ponts a fer la classe amb en Toni.  En Grumpy i en Toni ja estan a l’aigua i jo començo a remuntar el canal.  

Estem repetint el primer exercici amb el Toni, quan jo ja estic mort, avui he dormit poc i al canal, amb un monitor com en Toni o en Cristian, si no estàs al 100% no acabes ni mitja hora de classe.

El clínic a acabat, les meves sensacions han estat molt bones i espero poder repetir l’experiencia aviat.  

A tots els que hi heu participat, d’una manera o d’un altre, com alumnes, com monitors, o com acompanyants, moltes gracies, ha estat un plaer gaudir de la vostra companyia.

Us deixo aquí el LINK a l'àlbum de fotos, i a sota una presentación de les mateixes.

Espero en breu poder afegir les vídeos que en Marc m'ha fet arribar i mutar un vitro amb les lliçons d'en Critian al riu.ENS VEUREM A L'AIGUA!

PER CERT,

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY


1 comentari:

Anònim ha dit...

M ho he passat molt be i he apres molt, el proper q organitzis, compta amb mi, gracies

Grumpy

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.