divendres, 1 de maig del 2015

2015.03.28-30 - Una altra visió del Simpo

Llançà, capital mediterrània del caiac i …

Avui estic a Castellfollit del Boix, a casa dels sogres i ja he tornat a palejar a Ponts, ho he fet durant mes de 4 hores. Aviat us explicaré que hem fet allí.


 

Amb la perspectiva que dona la distancia, 1 mes, vull posar en comú les vivències viscudes durant aquells 3 dies intensos de caiac a Llançà,  on vaig aprendre moltes coses de ponents i de companys de pala.

 

Han estat 3 dies intensos de caiac de mar, on he palejat amb el bo i millor de cada casa i el fet de venir amb la meva donar i gaudir plegats dels capvespres a Llançà també hi ha ajudat.

 

Se que costarà de creure, però hi ha gent que no practica el piragüisme!, i per aquesta gent, una proposta de millora del Simpo podria passar per que poguessin gaudir d’algun altera tipus  d’activitats a la vila, per que Llançà te una historia i aquesta també por ser un atractiu turístic, i no únicament caiac mar sol i platja.


   


Plegats, vam anar al sopar del Simpo, on mes de 250 persones vam sopar tots junts, un sopar organitzat i atès per la mateixa gent del club.  Increïble oi?, be el mes impressionant fou que el sopar va ser un èxit rotund.



La gent anava entrant i s'asseia, un bon sopar de germanor entre tota la gent del caiac.

La Rosa va fer diferents sortides a peu, per la vila i voltants, sempre gaudint de Llançà.  Caminades per la vora del mar cap a Port de la Selva o en direcció a Colera, també va arribar a a les fonts de Llançà, darrera del institut on dormíem.  Ella va poder gaudir mes que jo de la gastronomia de la vila per que jo anava amb el pique-nique del Simpo, però de nit em portava al restaurant o bar que havia descobert.



La veritat és que han estat 3 dies molt agradables a Llançà.  
  • L’hotel, Can Carbonell bé, 
  • El sopar del Simpo perfecte
  • Les activitats, increïbles
  • Les sensacions i els records meravellosos
Les fotos que acompanyen l’entrada la Blog son seves.  Ella va gaudir molt dels 3 dies i jo també.

   

De cara a properes edicions m'agradaria participar també a la setmana de paleig, pot ser una bona manera d’agafar mes desimboltura amb el caiac de mar, i palejar amb els millors, amb la gent del Pagaia, naturalment!.



Per acabar us deixo una imatge que representa força be el Simpo, un caiac de mar amb rebequeta, l'aigua esta encara freda i ells pateixen molt i ningú ho te en comte, be ningú no a Llançà ho han tingut en compte.

Les fotos las ha fet la Rosa passejant per Llançà.


Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any


Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.