dimarts, 28 d’octubre del 2014

2014.10.25 - Un K2 a Port Lligat

Per aquí si es pot passar!, ho veus?

Son quarts de cinc de la tarda, i en Josep M, l’Eli i jo ja estem a Port Lligat.  En pocs minuts els caiacs ja estan a la vora de la mar i nosaltres canviats.


A en Grumpy li deixo la meva segona pala de carboni i sortim a navegar.  El mar esta plat.  Pel mati quan he sortit de Llança he notat que hi havia una mica de vent, poc, i una mica d’onatge, mar de fons, però aquí al sur i a recer del Cap de Creus, la Mar d'Avall li diuen, no tenim ni un bri d’aire, ni una onada.

 

En Grumpy, la Eli i jo anem passant pels freus, alguns millor, alguns pitjor, mentre anem palejant.   Ells intenten o passen per llocs que jo no puc, potser per que ells porten un caiac de plàstic.

 

Hi ha un freu que no es pot passar, be ell si però una mica mes i te que desembarcar.  Acaba amb un 
per aquí si es pot passar!, ho veus?

La meva resposta és que desprès de la seva demostració, anar de Port Lligat a Port de la Selva en caiac, ells ho poden fer per la línia recta.


 



Sobre un quart de set tornem a Port Lligat, tot entrant al port sona un petard i en Grumpy comenta
 “el Barça a ficat un gol”, 
però tot seria un miratge.


Desembarquem molt ràpid, i carreguem els caiacs, i ens canviem, cal trobar un bar on poder veure el partit, però a Port Lligat no hi ha on aixi que ens arribem a Cadaques.


Arribem per veure la segona part, i tot prenen una Moritz i unes patates braves, veiem la Pallissa que el Madrid li fot al Barça, a un Barça molt tendre, sense tensió.  

Ara marxem cap a Palamós, per acampar per allí i preparar-nos per demà.  Demà al voltant del caiac celebrarem la VIII Kayak eXperience, però això serà un altre historia.    


ENS VEUREM A L'AIGUA!

PER CERT,

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY



Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.