dimarts, 19 d’octubre de 2021

2021.10.17 - Un descens a Camarasa

Una iniciativa que no surt del Nàutic

Ara fa una setmana em va contactar el Gaspar per mirar d'organitzar un descens de Camarasa conjunt, el Nàutic Mig Segre, el Cadi i el club Piragüisme Valira. Al final únicament hem anat la gent del Nàutic.

   

En arribar a Camarasa, fem el més important, en Frederic intenta comprar una coca de xocolata, però el forn de Camarasa està fins al límit de feina, i no li poden fer, comença malament la sortida.


Ens hem trobat al club a les 8.30, carregar i marxar i arribar a Camarasa a les 9.30. Al voltant de les 10.20 el grup ja estava a l'aigua.

El primer roll del dia, el Frederic en el petit rull que hi ha abans de l'aiguabarreig del Segre amb el Noguera-Pallaresa. El segon roll del dia ha estat al mateix aiguabarreig i l'ha protagonitzat l'Ester.

   


Hem jugat una mica després de l'aiguabarreig, i en arribar al primer ràpid ens hem quedat una bona estona jugant en la part prèvia. Fèiem encreuaments, preses de corrent i algunes aturades, també un parell de xicanes.


   

Passem el primer ràpid i ens quedem a jugar a les onades. Allí comencem a arriscar una mica més, i lògicament a "pillar" mes, allí han fet algun rescat, el protagonista el Jaume, que ajuda a l'Ester.

Fa més d'una hora que som a l'aigua, i tot just hem fet el primer ràpid, ara preparem el segon. És el ràpid més llarg, i les onades no són molt fortes, però estan molt marcades.

   

És en aquesta segona zona on ens espavilem i divertim més estona. En Joan fa alguns "gairebé", i el Jan també s'hi fot. Jo acabo fent un roll, al bell mig d'una onada, la fatiga ja arribat i l'energia minva.

Pels volts de les 12.30 quan comencem a afrontar el darrer ràpid. En aquest punt cadascun el baixa segons el seu criteri, i tots ho fan prou bé.

Fem les darreres maniobres sota el pont i a l'aiguabarreig dels dos ulls del pont i després de pet a Camarasa.

Són les 13.30 quan desembarquem a Camarasa i comencem a carregar els caiacs al remolc.


Enllaç a tot l'album de fotos


Ens veiem a l'aigua

per cert

Nosaltres també palegem tot l'any 

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.