diumenge, 17 de febrer de 2019

2019.02.04 - El nou caiac de en Grumpy

i, encara no te nom!

El 30 de gener l'empresa Connect ha fet arribar els caiacs del club, i entre ells, el caiac del Grumpy.


Ha arribat sense res instal·lat, ni el seient ni els peus ni els protectors del seient i les musleres. Primer el fixo a les parets de la banyera. Estan força desalineades, el més important és que el seient quedi recte.


He començat a treballar-hi el dia 4 de febrer, com al matí fa força fred, poso els reposapeus. Els poso una mica més propers a la banyera uns 2 cm i com són més llargs, fan 30 cm, en Grumpy es podrà ajustar els peus.

 

A la tarda, amb la caloreta, el Toni prepara l'epoxi. Jo vaig preparant el seient . No l'he posat al mig de la banyera, sinó un pèl endarrere, tal com el tenia al caiac Caiman Bomber.


Per evitar friccions entre el caiac i el seient, amb cola d'impacte poso unes peces de suro que separaran el seient de l'embarcació.Per assegurar el seient preparem 
- 3 tires de kevlar.
- 3 tires de fibra.
- 3 peces de peel ply per l'acabat.


Les 3 tires de kevlar, ben untades d'epoxi, enganxaran el seient al caiac, després posem les tires de fibra de vidre per sobre, i encara per sobre el peel ply que, quan estigui sec l'epoxi, retirarem amb l'epoxi sobrant, però això serà un altre dia.


 

Un parell de dies més tard em dedico a protegir el seient amb escuma i també a protegir la zona dels genolls.Quan la cola d’impacte s’assequi, el caiac ja estarà llest.

Espero que el Grumpy quedi content!ENS VEUREM A L'AIGUA!
PER CERT
NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY

1 comentari:

Anònim ha dit...


Al grumpy li encanta, segur que has fet una feina excepcional

Es més, tens un dinar pagat quan vulguis, el lloc ja el trio jo....

Moltes gracies

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.