dilluns, 2 de novembre de 2015

2015.10.14 - Expedició a Mallorca

Quadern de bitàcora - Dia 5

Dinar i 2 nits per 44€
Paraula d’Evaristo

Enllaç al dia anterior


Aquesta nit hem tingut un ball de bastons meteorològicament parlant.  


 

Cala Portals Vells que ahir erà una platja, avui és una torrentera, gairebé podríem fer caiac d’aigües braves.  Al matí la sorra de la platja ja ha desaparegut, al seu lloc hi ha un torrent,  i molts dels para-sols han caigut o se’ls ha endut l’aiguat i el mar.La cala ha esdevingut un embut per on ha passat la quantitat d’aigua que ha caigut a la contrada, i el mur de pedra seca que hi ha a l’entrada s’ha convertit en una presa.  Hi ha molta aigua embassada darrere.
Nosaltres hem passat la nit aixoplugats sota la teulada del restaurant “Es Repòs”.  

El pi que hi ha a l’entrada, i sota el que volíem fer el campament, cau a terra cap a les 8 del matí, just després que nosaltres enretiréssim els caiacs.  El camí asfaltat, que dóna accés al restaurant i pel qual nosaltres havíem arribat ahir, també està impracticable.  Malgrat el mal temps, nosaltres hem tingut molta sort, avui podíem haver perdut els caiacs si al matí no ens haguéssim aixecat i no els haguéssim enretirat.Hi ha un petit veler amarrat al mar que borneja sense control al so del vent que bufa.  Segur no hi ha ningú a l’interior, si hi fos ben segur que en sortiria ben marejat.Recollim ràpidament els sacs de dormir.  Ajudem els primers treballadors del restaurant que arriben a senyalitzar que la carretera d’accés no és practicable.  Després nosaltres sortim a donar un tomb.  Tots els voltants estan igual, ha estat una nit de força pluja i vent a la contrada.

Esmorzem i esperem l’hora per dinar deixant eixugar tot el material.  Avui dinarem a la carta, i ho farem asseguts en una taula amb estovalles.

Dinem una paella cega, uns musclos, una mica d’amanida, un parell d’ampolles de vi i postres, total 44€ per persona, Evaristo comenta
“dinar i 2 nits 44€”
no comento aquí la resposta d’en David perquè potser em censuren el BLOG.


 


   

A quarts de sis de la tarda aprofitem per visitar les coves de Portals Vells.

   

Ara són quarts de vuit del vespre, la nostra xaman dopa Pep i Pepe.  Pepe segueix amb el seu mal de queixal, Pep porta a sobre un bon refredat, i a mi el meu estómac m’ha donat un parell d’ensurts que m’ha permès alimentar els peixos una mica, però tots aguantem bé.


  

Aquesta nit no soparé, potser menjaré una mica de la compota de poma que prepara Evaristo.

A la nit Jameson abandona l’equip.


Teniu més fotos al següent ENLLAÇ

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any


Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.