diumenge, 1 de novembre del 2015

2015.10.13 - Expedició a Mallorca

Quadern de bitàcora - Dia 4

Al BLOG vas!
Paraula de David


Ara són 2 quarts de nou del vespre.  Encara tinc al cap les imatges que he pogut veure.  Ha estat un dia molt especial, caiac i espeleologia tot en un i, per acabar-ho d’adobar, una dutxa d’aigua calenta a Porto Cristo.



Hem palejat molta estona, però poca distància, per una costa plena de coves impressionants.  Cadascuna d’aquestes coves a la Costa Brava seria un atractiu increïble, però la quantitat que n’hi ha aquí fa que únicament les més impressionats ens cridin l’atenció.


   

La primera gran cova és la cova dels Pilars, és impressionant tant en mida com en contingut. Hem desembarcat i l’hem poguda visitar-la a peu.  Jo crec que les imatges descriuen millor el que hem vist que tot el que jo pugui escriure.







La segona cova, més impressionant que la primera, ha estat la cova de Coloms.  En aquesta segona cova, Evaristo, David i jo deixem els caiacs en mans de Pepe i Teresa i entrem a través d’un accés semisubmergit.  Evaristo ens guia per una cova magnífica, té cortines d’estalactites i estalagmites, llacs interns, i sales immenses.  Una visió que no oblidaré, tot un espectacle de la natura.


 



 



 

Sense dinar, arribem a Porto Cristo.  Pepe, el nostre “aconseguidor”, aconsegueix que ens deixin  dutxar amb aigua calenta i que la furgoneta i el remolc  puguin entrar al port per recollir-nos sense pagar, tot un èxit.




   


Després de menjar un entrepà, marxem cap a Portals Vells.  No podem fer el cap de Formentor per les previsions meteorològiques són força dolentes.  Navegarem de sud a nord per la costa oest de l’illa.

Arribem a cala Portals Vells, Evaristo i Teresa ens preparen un timbal de macarrons amb pomodoro i olives.



La sorpresa ve després, quan la Teresa troba uns endolls al restaurant.  Aquesta nit recarreguem tots els mòbils, càmeres i bateries.  També aprofitem una uralita per dormir a cobert i és una sort la troballa perquè a la nit tindrem la visita de les restes de l’huracà Joaquin, molt disminuït, però encara amb ganes de brega, que ens portarà pluja i vent.



Teniu més fotos al següent ENLLAÇ

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any


Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.