dijous, 5 de novembre de 2015

2015.10.17 - Expedició a Mallorca

Quadern de bitàcora - Dia 8

Las camas blandas estan sobrevaloradas
Paraula de Pep

Enllaç al dia anterior


Avui ens llevem a quarts de vuit, l’Evaristo s’ocupa d’espavilar-nos ràpidament, ja que hem d’arribar a Port de Valldemossa per dinar amb el mallorquins.  


 


En Pepe està cruixit, ha dormit sobre un tros de fusta que li ha deixat l’esquena baldada.  Jo tampoc he dormit massa bé, però em trobaré millor a mesura que passi el dia.


   

En Pep treu una variant de la frase de l’Evaristo:
“Las camas blandas estan sobrevaloradas”,
surten moltes bromes d’aquesta frase. 

Esmorzem ràpidament i recollim el campament.  Avui a un quart d’onze som tots a l’aigua.  Si no és el dia que ho fem més ràpid, s’hi apropa molt.  

Ens queda la frase d’Evaristo per al BLOG que comenta,
Ara que ja han après a treure el material del caiac i 
a posar-l’hi, va i acabem l’expedició.
té raó, però l’aprenentatge sempre és lent.


Avui aprofito per ratllar una mica més el meu caiac, vaig roquejant, tot aprofitant que el mar està força pla.


   

Arribem al port de Valldemossa, i allí ens reagrupem per sortir cap a es caló de S’Estaca. Un cop arribats desembarquem i en Pepe aprofita per fer-se algunes fotos amb un cap-roig que han pescat uns submarinistes de la zona.


 

Es caló de S’Estaca és un poblet petit, penjat a la carena de la muntanya, que té un petit port amb molt encant, ha valgut la pena visitar-lo.  


Després tornem al port de Valldemossa, on la Teresa, en David i jo fem alguns esquimos.  En Pepe troba aigua dolça al final d’una torrentera,  on podem treure’ns la sal, esclarir una mica la roba i canviar-nos.   

La Reyes i l’Ana arriben, ens porten uns aperitius del país, que ens mengem molt alegrement.  També arriben en Joan i en Rosendo.  Quan ja hi som tots, anem a dinar al restaurant del port.   Dinem fluix, 2 paelles, una de marisc i l’altra vegetal.  La Reyes i la Teresa mengen la vegetal, en Rosendo, que és valencié, pren un entrecot i la resta ens cruspim la paella de marisc.  Per acabar, unes postres dolces típiques de l’illa: un pastís d’avellana amb un gelat, i per acabar-ho d’adobar uns licors d’herbes, sort que nosaltres no conduïm.  


 Acabem de dinar a quarts de sis i anem a preparar el material perquè la furgoneta del Juanjo està a punt d’arribar.  Carreguem els caiacs al remolc i pugem a Valldemossa per comprar records, sobrassades, ensaïmades i cocs. 
A les 9 en Juanjo ens deixa al port de Palma.  Descarreguem tot el material i ens acomiadem d’ell fins a la pròxima aventura.    
L’última anècdota del dia la marca una persona de seguretat amoïnada perquè estem envaint tota la vorera amb els caiacs.  Quan veu que el que volem és carregar-los al vaixell, desapareix sense dir res més.


Deixem els caiacs a punt de càrrega al moll, perquè el vaixell encara no ha arribat, i anem a fer un mos, hi ha gent que té gana.


 

A dos quarts de dotze carreguem els caiacs a la bodega del vaixell, i anem a dormir.  Demà a dos quarts de nou ja serem a Barcelona. 


Teniu més fotos al següent ENLLAÇ

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any


Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.