dimarts, 3 de novembre de 2015

2015.10.15 - Expedició a Mallorca

Quadern de bitàcora - Dia 6

La roba de caiac seca està sobrevalorada
Paraula d’Evaristo

Enllaç al dia anterior

Com cada dia, ens aixequem a quarts de vuit, avui fa força fred a cala Portals Vells.  La nit ha estat força fresca.


 


Esmorzem ràpid i com que no s’han de recollir les tendes, a un quart d’onze ja som a l’aigua.  El sol sembla dir-nos que avui tindrem un dia plàcid de navegació.


 

Naveguem en direcció NE.  La costa està bé però el millor ja ho hem deixat enrrere, la incivilització humana ja ha arrasat molts d’aquests llocs.Dinem a cala Santa Ponça, i la veritat és que abans de l’arribada de l’home devia ser un lloc preciós, ara és simplement un lloc.  


 

   


 Aquest matí en David ha agafat el seu primer peix, ja tenim 2 caiacs a la nostra flota pesquera, a la nit en seran 3, en Pepe també s’hi apunta.


 Són dos quarts de vuit del vespre, estem a cala d’Egos (Cala d’Eugas), a prop d’Andratx.  La flota pesquera, en Pep, en Pepe i en David, ha tret 4 peixets.  Avui soparem força bé, i dormirem força freds.


   

La travessia d’avui es pot dividir en 2 fases, la primera de navegació tranquila, i una segona, a la tarda, en una zona amb més urbanitzacions, de “corre corre que te pillo”.  Ara estic força cansat, hem palejat més de 35 Km en 7 hores i hem arribat a la cala amb el sol ja post.


   

Ara són dos quarts de nou del vespre, i en Pep prepara un suquet amb el peix que han pescat, jo aporto el romaní, que he trobat tot passejant per la cala.  No sé si és perquè és molt bo, que ho és, o si és per la gana, o si és perquè fa fred, però tots trobem el sopar deliciós. 


     


A la nit, en Pujol abandona definitivament l’equip, pero jo ja he marxat a dormir, estic massa cansat.Teniu més fotos al següent ENLLAÇ

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any


Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.