dimarts, 18 de novembre del 2014

2014.11.15 - Campionat d'eslalom de Catalunya

Una prova Catalana i internacional

D'aquesta trobada puc dir poques coses, però molt sentides.  Retrobades amb gent de la Seu d'Urgell, vells amics i companys de pala, amb nous amics i coneguts, i amb els amics del club Nautic Mig Segre.

Ara us preguntareu perqué Catalana i Internacional, bé perqué hi competien andorrans, be un en, Gaspar, i portuguesos, els que ara està entrenant en Peris.

Per cert, prlant amb en Gaspar ha sorgit la idea de fer un equip andorra d'eslalom en la categoria de veterans, i si som 3 (va per tu Grumpy), podriem participar en patrulles.

Faig un café i començo a observar i fotografiar els els palistes, obridors i competidors.  Els arbitres es situen als seus llocs.



                            

Després del café m'acosto al canal i veig com han posat les portes, i hi ha un parell que inquieten, la 9 i la 10.  La 9 és una porta posada en una contra que s'ha de pasar de cara, i despres has de fer una maniobre "curiosa" al pla de porta de la 9 per poder pasar la 10, us havia comentat que és una mica inquietant?.


Laia sortin de la porta 9 i preparant al porta 10
Quan aquestes portes s'habien de pasar amb un C2 era encara mes expectacular.


                   

Al migdia, el sol va marxar i el fred es va fer sentir una estona, pero finalment el dia va acabar amb un sol que lluia amb força.

A continuació la projecció amb part de les fotos que vaig fer.


NOTA:
Si algú o alguna vol una foto a mida original, em pot enviar un correu a kayak.andorra@gmail.com i us la fare arribar el mes aviat possible.

ENS VEUREM A L'AIGUA!

PER CERT,

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.