dissabte, 22 de novembre del 2014

2014.11.22 - Bateig del caiac d'eslalom

El tro blau

Us preguntareu per que del nom "Tro Blau", bé en aquest cas és senzill.   Com heu observat, és un nom compost
  • Blau
    • El color dominant és blau
  • Tro
    • No és el que us penseu, no és que el caiac sigui un "tro", mes que res per que aquest caiac no esta ensenyat, és nou, i jo no tinc el ivell necessari per fer-lo anar com un "tro".  No, el nom de "tro" li ve per que quan toco les pedres retronen dins el caiac.
Per tant el nom del caiac és Tro Blau.


Ara us descriure una mica el "Tro Blau".  És un caiac Vajda Matrix XXL, fa 3,5 metres d'eslora.  La cua te molt poc volum i això fa que pivoti força bé sobre el centre.

Sobre les 11 m'he ficat a la part baixa del canal, i he començat a la part baixa.  Avui he fet 1 intent per remuntar el canal però m'he quedat amb les ganes, així que he baixat del caiac i he remuntat a peu el canal.


Aquesta maniobra la he fet 2 vegades, 1 hora de caiac.  El primer descens ha estat un descens sense retronar de pedres sobre el caiac,  un descens de presentacions,
[riu] aqui el caiac,
[caiac] aqui el riu i jo mateix
En el segon descens, el riu ja sabia que el caiac era nou i les pedres s'anaven movent per donar-li cops, i mes cops, i mes cops i ...,  el caiac retronaba és el que te estrenar un caiac al riu.



Al final del matí he sortit i he anat cap el Nautic, alli he deixat el meu caiac en companyia d'altres caiacs mes ensenyats, per veure si per la nit els caiacs parlen entre ells i el meu "Tro (atronat) blau" apren alguna cosa dels millors.


Jo he baixat cap a Barcelona, demà si pujo d'hora mes aigua.

Ens veurem a l'aigua

per cert

Nosaltres també naveguem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.