dijous, 29 de maig de 2014

2014.05.25 - 2a Prova de Caiac eXtrem Vall d’Ordino

El caiac de riu pren força a Andorra

Alguna cosa esta canviant a Andorra pel que fa al mon el caiac, i jo m'alegro i molt.  Petites grans accions com aquesta donen visibilitat a un esport que es molt minoritari al nostre país.

Aquest any jo no he pogut competir, és un tema de nassos, vull dir que ahir em vaig trencar el nas i la veritat baixar per aquí amb el nas esberlat no em fa el pes, be el nas pesa per que el tinc com una botifarra, espero que no me'l confonguin al final del dia.

Ara vull parlar de la festa, el de menys la competició i el resultat, el de mes la bona colla de palistes d'arreu que van voler participar-hi, Andorra, Bages, L'Alt Urgell, Osca i mes gent d'altres llocs. 


La competició comença casi a l'hora, un èxit d'organització, i ho dic sense sarcasme.  El palistes comencen a baixar, sense incidents, i el que fem la seguretat podem anar fent fotos.


     

           

Jo he fet una bona pila, aquí tenia una petita mostra, y al final del BLOG un enllaç a tot l'album.

La gent que ho va veure s'ho va passar d'allò mes bé, es expectacular gaudir de palistes que baixen La Valira amb un caiac.   


 


El descens acaba i per adobar-ho tot, una botifarrada i repartiment de premis, jo vaig marxar una mica abans, és el que te trencar-se el nas, que sents dolor, però he aconseguit alguna foto d'en Miquel Bisart per poder acabar el meu BLOG.


Foto:  Miquel Bisart

Foto: Miquel Bisart

Moltes gracies a tots els que hi heu participat i a tots els que heu ajudat.   Únicament dos petits desitjo, 

M'agradaria que l'any vinent els arbitres fossin de casa, serà possible?

  • Avui, després de publicar l'entrada Valerie m'ha comentat que la major part dels arbitres eren andorrans, unicament 1 dels tres era de fora.  Ja no cal esperar l'any vinent.   Millor encara no?      (Actualitzat el dilluns 2 de juny a les 21:11)Desitjo que a en Grumpy li agradi alguna foto, és això possible?, bé tots saben que es molt complicar, sempre té un però.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

PD:  Espero poder-hi participar l'any que ve.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola soc el grumpy,

Les fotos q fas estan molt bé, el q passa és q si surto jo les espatllo. M'he adonat avui......jajaja. Gracies...

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.