diumenge, 27 d’abril del 2014

2014.04.27 - VII Kayak eXperience de la Fosca

L’AIGUA DEL mar segueix salada


Avui, ben d'hora, ben d'hora , ben d'hora m'he aixecat del llit, be m'aixecat el despertador, per que si no hagués sonat jo encara estaria dormint, i he fet cap a la Fosca (Palamós).  Durant el viatge he vist boires baixes, núvols sobre el Montseny i finalment el sol.

He arribat a la Fosca abans d'un quart de deu.  He mirat la platja i he tornat a la "furgo" per descarregar el material.


     

La platja es va omplin de caiacs, arriben els que han passat la nit a Cala Estreta, i mica en mica tots ens preparem per sortir.

El mar esta pla, no hi ha rastre de la tan nostrada tramuntana que els molt ben desinformats homes del temps ens havien predit.


Sortim a navegar, un bon dia i molt bona companyia, ara marxem primera aturada Cala Estreta on trobarem els mandrosos i en Quico que ens esperen allí. Però durant el camí, imatges meravelloses i freus interessants.Deixem els "mandrosos" fent l'os a cala Estreta i continuem navegant.  Arribem a la Cala d'en Massoni, altrament anomenada "La banyera de la russa", passem per la cova i continuem cap el Cap Roig.


  


 De la banyera de la russa al Cap Roig, i des d'alli tornem a cala Estreta on reposarem i parlarem amb tota la colla.


    

Tornem a sortir, jo m'he posat el paravent.  S'aixecat un vent de component sud que fa que
la tornada sigui una mica mes fresca que l'anada.


                   

Ara naveguem amb el vent de cara, una mica d'onatge, i anem mes directe.  La Vera, que era dels mandrosos que s'havien quedat a fer l'os a cala Estreta mentre nosaltres navegàvem, em comenta que ara voldria continuar navegant, és el que te ser mandros, que perds l'oportunitat de fer coses.

En arribar a la Fosca faig un parell d'esquimos per cada cantó, i faig un descobriment,  l'aigua de mar està encara salada.

Recollim, em despedeixo del bons companys, ells aniran ara a dinar, i jo marxo cap a Andorra, arribare sobre les sis de la tarde i encara he d'escriure el blog i recollir el material.

A continuació us deixo enllaç amb la projecció de diapositivasMoltes gracies a tots per la sortida iENS VEUREM A L'AIGUA!

per cert, 

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY

1 comentari:

Dani ha dit...

Bona crònica i bones fotos !

Un plaer haver-te conegut en persona, fins la propera ;-)

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.