dimarts, 1 d’abril del 2014

2014.03.29 - Ventada a Vilanova

Bé, també hi havia onades

Avui és primer d'abril, i despees d'haver revisat les fotos i els videos, el que em ve al cap és el fort vent que bufava, un vent que aixecaba un torb de sorra.

El vent bufava reseguint la linea de la platja en el millor dels casos, o de terra cap a mar en el pitjor.  En Toni va comentar en algun moment que "Aquest vent esta planxant les onades".  

Be, comecem a explicar com ha anat el dia.  El dia s'aixecat gris, rufol, amb molt vent.  En toni i jo, el unics amb poc seny ens hem trobat a la platja de Ribes Rojes, devant del club Inuit.  En Toni porta el seu Necky i jo el meu Bullit, "Bull xit" que li diu en Toni.


 

Ens fiquem a l'aigua, son casi quarts de dotze quan ell i jo des del parquing de la platja ens fiquem a surfejar.  Ho fem des de alli per que la gent de "La Volta" no ha deixat cap plaça d'aparcament lliure pels que volem fer algun esport minoritari.  Fa tant temps que no surfejo que en Toni m'ajuda a estirar el "cubrebanyeres" per que encaixi al caiac.


   


Jo faig 3 o 4 surfejades, la segona molt llarga i controlada,  és la primera surfejada en molt molt molt temps.

En Toni fa un parell mes.  Després de la primera ja hem apres, embarquem a prop del espigo, devant de la base de RocRoi, que en dies com avui sembla una mica desangelada i cerquem el punt on es formen les onades mes groses.  El vent en molts casos fa que el "take-off" sigui una mica complicat, donat que ens frena molt, be molt no, moltissim.


       

En Toni continua un parell de cops mes i jo estreno la Pentax per fer-l'hi algunes fotos

El dia d'aigua s'acaba quan anem a dinar a un xino, tot xino-xano.  ENS VEUREM A L'AIGUA!

per cert, 

NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY
Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.