diumenge, 17 de novembre del 2013

2013.11.17 - Doble sessió a Ponts

Una masterClass i una basicClass

Avui érem una bona colla a Ponts.  Eren 3 a la classe d'inicialització i 5 a la classe avançada, i dic classe d'inicialització perquè cap dels 3 que hi participava no s'havia enfilat mai a un caiac.

Les sessions han començat tard, per que jo m'he equivocat d'hora.  Havíem quedat a les 9.00 i jo pensava que havíem quedat a les 10.00, que es l'hora a la que hem arribat.  Però per altre part m'alegro d'haver arribat tard, per que a les 9.00 feia massa fred, i un ja te una edat.


   

Uns han iniciat la sessió amb una classe, i els altres la hem iniciat a l'aigua.   La veritat és que no feia fred, el dia ha estat una mica rúfol, amb "chubascos dispersos" que diuen a la tv, però es podia navegar bé.

El curs dels iniciats érem en Joan, en Bernat, en Robert, en Joaquim i jo amb en Toni com a monitor.  El curs dels no iniciats eren en Lluís, en Roberto i en Pere amb en Cristian com monitor.

Els dos monitors d'avui, son el bo i millar de cada casa. 

         

El curs dels iniciats s'ha desenvolupat pujant i baixant pel canal, repetint maniobres de navegació, que en Toni ens mostrava.  A ell les maniobres l'hi sortien millor, per que te el caiac ensenyat, i els nostres encara no ho estan, cal educar-los (NOTA:  Aquesta ultima frase son excuses de mal pagador que en diuen.).

La sessió ha acabat amb les millor imatges del dia, en Lluís, amb en Cristian al riu, primer a la part baixa,

Amb estil
Seguint al "teacher"
   

i desprès el bo i millor, amb en Lluís baixant per l'ultim tram del canal sota l'atenta mirada de tots els companys, i d'en Roberto i d'en Pere.

Al cap d'una estona en Lluís i en Cristian han començat el descens del riu.  En Lluís s'ha embarcat i el primer descens ha acabat en una nedada.

Encara recordo la darrera frase d'en Cristian, "Al Rafel

   
Una piedra en el camino ...

 

Però en Lluís ha insistit i s'ha tornat a ficar al caiac, el segon ha estat el bo.

   

Ha fet el descens, en Cristian davant i jo darrera.  Desprès hem recollit el material, ens hem canviat i hem anat a dinar.

 


En Lluís estava mes content que un gínjol i la veritat és que és per estar-ho, el primer dia que s' asseu en un caiac i ja el tens baixant pel canal.

A continuació us deixo una projecció de diapositives 


i pels que no teniu FLASH us deixo un link al album de fotos.



Finalment agrair als meus companys de pala una magnifica jornada a l'aigua, i als 2 monitors la paciència que han tingut amb nosaltres.  

I ara, en primícia, el VIDEO! mes desitjat per gairebé tots.  Actor principal Lluís, col·laborador necessari Cristian i jo i en Pere per donar fe i testimoni del que allí va passar.




Si us ha agradat podeu deixar un comentari al BLOG, i si no, també, sempre son ben rebuts i ens ajuden a millorar.
Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any







1 comentari:

Unknown ha dit...

Convido a tot el que tingui la possibilitat de provar aquest esport que no deixi passar la propera oportunitat que tingui. Enganxa des de la primera palada.

En un entorn meravellós i amb la companyia de veritables professionals d'aquesta disciplina, encara que el dia va començar plujós i fred, va acabar essent un dels més càlids i divertits de tot l'any.

Increïble.

Gràcies a tots i especialment al Rafel per fer-ho possible.

Una abrassada,
LR

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.