dilluns, 4 de novembre de 2013

2013.11.01 - Sortida "GASTRONOMICA" en Kayak (Terramar)

Carles el “Master”chef i Anita la somelier

Vam quedar dimecres, divendres a les 10 al Terramar.  Jo vaig arribar a 3 quarts de 10, i l’Anita ja hi era, be ella no hi era el seu cotxe.

 

   

A 2 quarts d’once comencem a embarcar, el mar esta plá i el dia esta molt asoleiat. Primer anem cap a Sitges i alli el chef i jo juguem una mica amb unes mini onades que hi ha.  L’Anita ens mira i fa fotos, be jo també faig fotos.

   

 


     


Deixem endarrera Sitges i tornem a pasar pel Terramar, en direcció a Vilanova i la Geltrú.  Pasem devant de la “cova”, la famosa “cova” de l’Elvira i la Biva.

    


Despres arribem a una caleta apta pel desebarcament i alli començarem a preparar el dinar.

   


El chef, en Carles, treu una mini BBQ que rapidament encen per anar preparant el caliu, mentre la somelier, Anita, prepara el vi, una botella de vi negre CVNE reserva del 2008 que ella ha portat amb fred, i jo busco una taula.  

 


Jo per dinar portava una entrepa i una mica d’aigua, aquestes sortides tenen un altre nivell.

L’Anita, prepara un aperitiu a base de formatge curat i una mica de vi, que tots 3 degustem, aprofitem el pa del entrepa, i el torrem una mica per acompanyar el formatge.Despres el nostre chef prepara la carn que posara a la BBQ, unes costelletes de xai i uns “pinchos” ,que adobem amb una mica de sal que ell porta de les salines de Januvio a Lanzarote.  Mentre degustem les costelletes i els pinchitos, ben regats amb el vi negre, gaudim de la bellesa del moment, el mar, la sorra un bon dia amb molt bona companyia.


Tornem a embarcar, i anem cap Vilanova.  En arribar a la platja del Far, juguem una mica amb les onades i despres tornem cap al Terramar on desembarquem.

Les fotos que heu vist las hem fet els 3, en Carles (MasterChef de cuïna), Anita (Gran Somelier) i jo (Reporter aprofitat)

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any


Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.