dilluns, 11 de novembre del 2013

2013.11.10 - De Blanes a Cala Canyelles

Tornem a navegar amb en Jaume

Aquesta setmana en Jaume de Nootka m'ha trucat per comentar-me que tornava a organitzar aquelles sortides per la costa catalana amb les quals jo havia après part del que se avui, amb el caiac de mar.

Jo vaig dormir a Blanes, dintre de la furgoneta, us he dit mai que no es massa còmode dormir-hi, però a quarts de nou ja estava al port esperant als que serien el meus companys.

A les 9.20 arriba en Jaume amb els caiacs comencem a descarregar, i ens canviem.

   

Després marchem a deixar els vehicles a Cala Canyelles i tornem al port de Blanes.  Allí embarquem i comencem a palejar.

 

No fa massa sol, no fa fred, i malgrat que fa molt vent al nord i al sud del país, nosaltres navegarem amb un mar pla i tranquil, amb un lleuger mar de fons que fan mes divertit el passar pels molts freus de la zona.  

La zona és espectacular, grans blocs de pedra, que ens recorden construccions megalítiques dels antics ens acompanyen durant la travessia.


           

Desprès de navegar una estona entre les pedres arribem a Lloret de Mar, allí en Jaume ens fa les fotos de la sortida.  Aquí en teniu una mostra

 

Atravesem la la platja de Lloret i arribem sota la platja del Castell de Lloret.  Allí ena aturem i fem un moç.  Son ja mes de la una i tenim una mica de gana.

     

Embarquem i continuem fins a Cala Canyelles, mes freus, una nedada que en Jaume solventa molt be  

       

Finalment, a Cala Canyelles, recollim el material i dinem una mica, a mi em queden casi 300 Km fins a Andorra.

Ha estat una magnifica sortida, relaxant i divertida amb una bona colla de companys de pala.  

Moltes gracies a tots per la companyia i a en Jaume i Rosa per l'invitació.  A continuació us deixo una mostra de l'àlbum de fotografies.


Pels que no pogueu veure la projecció de diapositives, per que es un FLASH, us deixo un link a l'àlbum de PicassaLes fotos no son totes meves algunes son d'en Jaume que me les va fer arribar ahir, i jo com soc lent escrivint avui publico la meva entrada al BLOG.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'anyCom hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.