dilluns, 31 de desembre del 2012

2012.12.28 - de l'Atmella de Mar a l'Ampolla

Un fi d'any passat per aigua (1)

Aquest fi d'any a estat el fi d'any mes passat per aigua que recordo.

Vam començar el dia 27 amb una sortida des de Vilanova i la Geltrú fins al Terramar acompanyat d'en Martin (http://www.martinenkayak.com).

El dia 28, pels Sants Innocents, en Martin i en Toni en van fer una bona innocentada, i tots tres vam anar a palejar des de l'Atmella de Mar fins a l'Ampolla, a continuació la ruta que vam fer.


Anada (12,52 Km)
Tornada (9,42 Km)
Aquesta ruta us l'aconsello a tots en aquesta epoca de l'any, sobre tot si el guia, en aquest cas en Martin us organitzen una sortida, asoleiada, tranquila i casi sense vent, i dic casi per que al mati va bufar una miqueta.

Vam embarcar des del port de l'Atmetlla, pasant per un petit forat que hi ha a la paret, va ser el mes complicat pasar els caiacs per aquell mini foradet, el millor gaudir de la companyia de 2 bons palistes.

La costa es no massa alta, pero els petits acantilats calcaris ens acompanyaran tot el recorregut, es una costa molt bonica i a l'hivern molt agradable de visitar.

Ara una petita col·lecció de fotos que en Marin Brondona va fer i jo utilitzo amb el seu permis, per documentar un paratge meravellos.














Moltes gracies a tots 2 per una jornada memorable, i per una part del vostre apat.


Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.