diumenge, 2 de desembre del 2012

2012.12.02 - El mar de Tarragona m'enamora

Amb en Txus i Cia

Avui hem anat al mar l'Anita i jo, convidats per una de les persones que actualment esta mes activa en aixó del caiac de mar, en Txus del Costa Daurada.  Hem sortit d'Andorra a les 07.00 del mati.  La temperatura ambient a Andorra era de -3º centigrats, feia fred.  A les 10.07 erem a platja llarga despres de fer una aturadeta al Valldans per omplir el pap.  Be, jo he menjat ella unicament a pres un cafe amb llet.


La previsio d'onades s'anat en orris, pero jo erre que erre amb el caiac d'onades.  Com diria en Grumpy, "No apren".

La platja Llarga és llarga i jo la he remat d'anada i tornada amb el Mega Bullit Xs, he remat molt amb el meu caiac d'onades.

No és una heroicitat, és simplement que volia provar-lo, remar amb ell i coneixer-lo i he aprofitat avui, un dia de poques onades per fer-ho amb bona companyia.








He aguantat bé fins a la platja de Waikiki, i alli amb en Pau he intentat surfejar algunes onades, la veritat és que el Mega las agafa bé, i les 2 hores llargues que he estat al caiac m'han anat bé.

Hem tornat a la platja i la Vera ha volgut probar un altre caiac, el Sedna de Fun-Run l'hi ha semblat una mica  gran.  Jo he agafat un Sedna, el de Cesar, i he sortit, la veritat és que es tracta dun caiac molt noble amb un corportament molt bo en les onades, penseu que jo he pogut surfejar una onada amb un pedal que jo mateix l'hi he trencat, es que,  soc un Papageno patasses.



Despres del bany d'en Miquel, la surfejada d'en Pau amb el Mega, la prova del caiac de Vera, hem anat a dinar al chiringuito





Una colla maca, un bon dia de caiac, que mes es pot demanar?, be si potser que el mar no estigui a 200Km de casa no?




Despres del viatge amb bona companyia desmonto la furgoneta, i em preparo per netejar l'equip, pero abans acabo aquesta entrada al BLOG.

Per cert Cesar, el Papageno patasses et demana disculpes per haberte fet malbe el pedal del caiac.

A tots i totes, moltes gracies per la companyia.

PD
Una dada per la memoria, en aquesta sortida un 30% del grup eren noies i aixó no és massa habitual.



Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Rafel, ha estat molt bé la sortideta, gràcies per deixar-me el Mega m'encanta aquest caiac.

A veure quan hi han onades i baixeu cap aquí.

Fins aviat!

Pau

Papageno Kayak ha dit...

Avisa amb temps i ell i jo mirarem de baixar

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.