diumenge, 10 de juny del 2012

2012.06.10 - Un altre classe magistral a Arfa

Uns a Arfa i d'altres a Llançà

Els de Kayak Andorra, que en definitiva son el bo i millor del kayak de per aqui, amb permis dels piratas, i en Toni, un extranger de la platja, ens hem trobat a Arfa per asistir a un altre clase magistral d'en Marc, un altre extranger, i jo que escric aquestes notes en sec, sense entrar a l'aigua.



I mentre nosaltres practicavem al riu, altres colegues extrangers, com la Biba, o el Carles, feien practiques al Mar, a Llançà amb els Pagaia.


Amb aixó us full demostrar que el mon del kayak és encara viu.  A veure si aquest nois del mar s'apunten algun dia per fer un clinic al riu.

La sessió a començat de bon mati, sobre les 11 i en Marc ja ens deia que a veure si anavem mes lleugers, que si no acabariem anant a dinar.

Per mostra un album de fotos que desitjo que us agradi.



Avui he marxat d'hora la meva espatlla encara fa de les seves, a veure si aquesta setmana començo a pasar-m'ho be amb la meva pala.


Per cert la Pilar m'ha comentat que ha fet un esquimo, "Gitano", pero esquimo al cap i a la fi.


La veritat és que avui he sentit enveja dels 3 que s'han quedat, i de segur que demà en Grumpy m'ho fara pagar en forma de comentari en aquest blog.


 Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any


PD:
La foto de Llança me l'enviat  la Biba, i la veritat és que també m'ha fet enveja.



Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.