dilluns, 16 de gener de 2012

2012.01.15 - La VI TransFreu a Lloret

No la hem fet per Sant Elm sino per Sant Maur i Sant Pau

Ahir vam arribar a Lloret al voltant de les 19.30 hores, i ens vam instal·lat en l'hostal Es Trajo. Les instal·lacions del hostal son molt bones i les habitacions son grans i espaioses.

A la habitació, abans de anar al PASTA PARTY, he tingut un del pocs moments lucids, i m'he preguntat, ¿Perquè TransFreu Sant Elm si es celebra per Sant Maur?, be ara el mes important és anar al PASTA PARTY.
En la foto teniu a en "Xampi", en "Grumpy" i la Cristina de la secció Andorrana i d'esquena en Toni (un extranger).


En aquesta sortida la secció Andorrana ha estat molt ben representada per 6 membres.  En Francesc i el su fill l'Edgar, en Grumpy i la Cristina, i en Bernat i jo, tota una colla.

Al matí del diumenge, després de la xocolatada, ens preparem per embarcar, i a continuació s'inicia la VI Transfreu.

El dia és magnífic, el mar està molt pla i el sol llueix al cel, potser és un dia una mica fresc, però no hem d'oblidar que estem a mitjans de gener i la setmana que comença és la setmana dels barbuts, que segons diuen les tradicions és la mes freda del any.

Quan vénen els tres barbuts, 
Sant Pau ermità, Sant Maure i Sant Antoni Abat, 
vénen els freds cascarruts.

Comencem a navegar tot reseguint els freus, cada pas és diferent a l'anterior, pero tots son igual de macos, les cues per accedir als freus es van fent habituals.

Perdó, qui és l'ultim?
Vosté primer, siusplau.

Ha estat una gran edició de la TransFreu, i una molt bona organització.  El dinar de després ha estat molt bé i el pastis molt bo i molt original.
El pastis ...
El organitzadors ...
Els cuiners ..

Ara res mes ens queda recordar la sortida i desitjar que la gent d'es Trajo pugui , l'any vinent, organitzar una nova Transfreu.

Moltes felicitats a la organització, com sempre MOLT BÉ.

I ja per acabar, a continuació el album de fotos que he pujat al PICASA.A tots moltes gracies per la vostra companyia i, abans d'acabar, hi ha una cosa que m'inquieta, algú sap ¿Perquè TransFreu Sant Elm si es celebra per Sant Maur?


Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

Carles Melgosa ha dit...

Jo t'ho explico. Sant Elm és una confraria d'aqui Lloret que desde uns inicis sempre ens han ajudat a organitzar la Tranfreu i nosaltres com agraïment hi em afegit el seu nom a la Transfreu. Per comparar-ho, en altres activitats esportives hi fiquen Gran Premi Marlboro, per exemple.

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.