dissabte, 7 de gener de 2012

2011.10.15 - Recordo amb enyor les onades a la Fosca

Un bon dia d'onades al mar

Fa uns messos en Marc (KayakExperience) va contactar amb mi per comentar-me que amb el llevant que estava entrant tindriem onades grosses a la Fosca, i ja em veus a mi preparant la furgoneta, el kayak, la pala i el casc per anar a fer onades, com diuen de ganes no em falten. Unes 4 hores després i mes de 285Km a les espatlles arribo a la Fosca. El dia era asoleiat, una mica fresc pero asoleiat.

En principi erem 2 palistes, i una bona colla de surfistes, pero quan hi ha onades a La Fosca, mes d'un de kayak de mar si apunta i en aquest cas es van apuntar 2 de KayakingCB que tenien una sortida que es va anul·lar. En Marc sempre es sorpren de les ganes que jo tinc de "fer onades".

De seguida ja som a l'aigua, les onades on bastant maques, malgrat que amb el pas del temps anirant minvant, al final de mati seguirem tenint onades bones per surfejar.

En Marc porta el seu Ysak de plastic, i jo porto el meu Fun, com després dirà en Marc, la meva "Granoteta", alguna cosa tindrà a veure que sigui verd. Ell pasa millor que jo per sobre les onades per el meu "mini kayak" és molt mes maniobrable amb les onades.

Mica en mica començo a agafar una mica d'escalfor, i vaig agafant millor les onades. D'esquimos ja en porto 2, un provocat per una col·lisió i l'altre per no donar prou "casc al corrent", com jo dic una volcada de pricipiant.

Al final del dia ja he fet diversos 360, i un descobreix que escoltar a gent com l'Uri o el Domen, sempre t'aporta coses i que sempre hi han coses que fas malament i que impliquen una remullada, el que comença a estar bé ara és que en bastants casos ja se on he ficat la pota i per que, i les coses que comences a fer bé també te n'adones.


Mica en mica les onades baixen, ja no son tan fortes com a primera hora, i la veritat és que jo ja començo a estar baldat, suposo que els kilometres i la pallisa del mar m'estan pasant factura, en Marc, segueix una estona mes. Jo surto de l'aigua i començo a esclarir el meu material i ha carregar el kayak a la "frago", s'ha acabat un dia glorios d'onades, i la veritat es que tinc moltes ganes de repetir-ho.

Avui escibint el meu "BLOG" me n'adono que han passat molts messos des d'aquella sortida i jo tinc "mono" de sortir a fer onades. Espero amb ganes la trucada d'en Marc per dir-me que el cap de setmana tindrem un altre cop onades a la Fosca.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

Kayak_Experience ha dit...

Molt ben escrit nanu!
Som de filosofies diferents però apassionats per l'acció d'igual manera!
Fins aviat!

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.