dimarts, 10 de gener de 2012

2012.01.10 - Primer día a la piscina

Hem tornat a la piscina

Avui hem tornat a la piscina, ho hem fe a la piscina d'Encamp i de la ma d'en Francesc. Feia ja temps que no palejava en la piscina, bé des de que la piscina del Serradells ens va dir que els kayaks feien malbé la piscina.

Hem estat 8 palistes a l'aigua, i ha estat una bona presa de contacte amb la gent, 2 joves i 6 mes o menys veterans, tots remant a l'aigua, nomes ens ha faltat la Pilar, que avui ha fet "pellas" a classe.

A tots els que comencen, dir-lis que el kayak (caiac en correcte català, però jo mai he estat massa correcte), es un esport mes tècnic que d'esforç, i que es molt agraït, i de seguida, si tens una mica de constància, pots estar fent sortides, be al mar o al riu o en un llac, però en qualsevol cas gaudint de la natura.

Ara unes quantes fotos de la sessió d'avui a la piscina.


Desitjo que tots els que heu vingut avui us ho hageu passat tant bé com jo, i de segur quer aviat ens trobarem fora de les parets de la piscina gaudint d'un dia de natura en qualsevol indret.

Una nota final, agrair a en Francesc i el comú d'Encamp el fet de poder participar en aquesta activitat.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic Impressionat de la teva rapidesa, és flipant.... com es nota que és el primer dia, jajajaja.

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.