dimarts, 22 de novembre del 2011

2011.11.20 - Una clase magistral a Arfa

Una bona colla al riu

Som uns 8 palistes a l'aigua, 8 palistes ,un monitor, en Marc i una fotògrafa, la Cristina, que va venir a veure com ens movíem, això si sense ficar-se a l'aigua.

La sessió es divideix en 2 sessions una de mati i l'altre de tarde.

Comencem fen backs, preses de corrent i mica en mica en Marc complica la el moviments, l'objectiu anar on volem nosaltres i no on ens porta el corrent.

La gent de Vilanova comença mes suau, però mica en mica es posen a to, i com sempre en Marc ens fa treballar a tots per igual.

Sobre les 13 anem a dinar a la Seu a prop del Canal, un entrepà o 2 i una cervesa amb llimonada o una cocacola o .... però per la tarde, el cansament i la lesió a l'espatlla em van començar a fer la guitza, bé també el dinar, 2 entrepans potser van ser massa.



Per la tarda una mica mes, bé ja coneixeu en Marc, cal repetir, i repetir, i repetir, ... i quan comença a sortir bé, canviem l'exercici, el fem una mica mes complicat i tornem a començar.

Per cert una felicitació especial al jove del grup, l'Omar, molt bé el teu primer dia de riu.

A continuació una petita i breu selecció de les fotos que va fer-nos la Cristina durant la tarde.



Espero que us agradin com a mi, un bon record d'un dia, moltes gracies a la, que a partir d'ara és la fotògrafa del grup, la Cristina. Per cert pensa que a partir tens l'obligació de venir a les nostres sortides.

Un ultim punt, felicitats i gracies a la gent d'Arfa per les instal·lacions que han fet.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.