diumenge, 16 de novembre de 2008

Un dia d'onades a Vilanova i la Geltru

Hola palistes

En primer lloc vull agrair a Sílvia el fet que ens facilites les fotos que acompanyen aquest breu relat.

En segon lloc, publico les fotos per fer-vos una mica de dentetes del que pot ser un bon dia d'onades a la platja, hi ha Vilanova no hi han tants.

La historia comença per que un grup de gent del Nootka Kayak Club volem fer un petit entrenament per l'Open de Vilanova que és dura a terme els propers 29 i 30 de novembre. A dos quarts d'onze, a la platja, veiem que potser si que ens entrenarem, però de segur que amb les onades que hi ha gaudirem d'un magnific dia de kayak surf.
Avui hi som els 5 de la "colla Mallorquina", en Litus, en Mauri, en Xavi, la Carme i jo mateix, poc després s'afegeixen 2 palistes més.

Les onades son llargues i estan be de força, no és habitual un mar així a Vilanova, les fotos us expliquen millor que jo com eren les onades. El que importa és que tenen una bona mida per que puguem aprendre "kayak Surf" i practicar recolzaments i sobre tot esquimotatges.Comencem pel mes divertit una tanda d'onades, i després una mica d'entrenament, per allò del que diran mes que res, l'entrenament no dura ni 50 minuts, però ens va bé per reposar una mica del cansament de les ondes.
A la tornada, comencem a fer onades, però des de la borà de la platja, i sobre tot fem recolzaments. Es durant aquest període que Sílvia ens fa aquestes fotos que jo acompanyo amb el meu text.

Litus, estàs impressionant.

Accés al àlbum de Sílvia d'on s'han extret les fotos d'aquest document


Ens veiem a l'aigua

Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.