dilluns, 24 de novembre del 2008

De Blanes a Cala Canyelles en kayak de mar

Blanes, 23 de novembre de 2008

El punt de trobada és el port de Blanes, i l'hora les 9:00, i el dia s'aixeca una mica rúfol. Nosaltres arribem 10 minuts tard, i els kayaks d'en Jaume ja estan descarregats a l'aparcament del port de Blanes. Ell s'en va amb la gent de Vilanova a deixar el els vehicles a Cala Canyelles.


Nosaltres ens canviem i esperem els que falten, en Lluis i l'Olga que arriben tocades les 10, jo ja pensava que en Lluis voldria fer un "Alloza", sort que venia amb l'Olga. Serem 5 del grup d'Andorra, en Llusi, lOlga, en Josu, en Paulo i jo mateix.
A dos quarts d'onze ja som a l'aigua, es dia segueix estant gris, i fa una mica de fresca, l'aigua de mar sembla fins i tot calenta.


Avui amb nosaltres tenim un acompanyant de luxe, l'Alfonso (The quiet man)


Després de les darreres instruccions d'en Jaume, tots a l'aigua

Sortim navegant tranquil·lament per la bocana del Port de Blanes, malgrat que fa una mica de vent, com aquest ve del nord no el patim ara ni el patirem durant la travessa ja que quedem a recer tota l'estona.

Naveguem costejant, hi ha alguns que arrisquen massa, oi Jaume?, i d'altres s'allunyen mes de les pedres. La veritat que amb 2 "mestres" com en Jaume i l'Alfonso, fer alguna que altra bestiesa sembla fins i tot mes fàcil, oi que si Olga, per que sabeu l'Olga va entrar en un freu "surfejant" una onada, i fent un recolzament de manual de kayak, va passar tot tan ràpid que únicament va quedar immortalitzat en la memòria dels qui ho vam veure.



Després de de palejar tranquil·lament quasi 3 horetes, arribem a Lloret.


Allí desembarquem fem un mos i continuem fins a Cala Canyelles, que esta a una mitja hora de paleig.



Un cop a Cala Canyelles, sols ens queda desembarcar, i dinar, això ultim és molt important, per que hi ha gana.

Avui, rememorant l'excursió i escrivint aquesta nota sols em queda recordar les magnifiques sensacions que ha representat aquesta excursió, els paratges que hem vist lluny del brogir de la gent, jo personalment vull tornar a fer aquells freus, vull tornar a passar entre els esculls, vull cercar nous camins entre les pedres, vull conèixer mes aquella petita porció de la nostra costa, una zona que és, no ho oblidem, la "Porta de la Costa Brava".

Ens veiem a l'aigua

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.