dilluns, 29 de juliol del 2019

2019.06.14 - Volta a Menorca en caiac de mar.

Dia 1- Embarquem cap a Maó

Són poc més de les 5 quan en Jordi, en Josep, en Josep Mª en Robert i jo ens trobem a les instal·lacions del club.

Primer fem una revisió final del material que portarem, alguns ajustos finals als caiacs del club i tot seguit, carreguem els caiacs en el remolc més petit del club i amb la furgoneta d'en Josep marxem, primer cap a Igualada per recollir a en Jaume i després al port de Barcelona per trobar-nos amb la resta de l’equip, en Miki i en Frederic.

A les 9 de la nit, ja estem a Barcelona, en Miki ens esperava al port amb la seva xicota, i el Frederic arriba amb un taxi amb el seu material.


Sembla que ens hem oblidat un cobrebanyeres pel Jaume, jo li deixo un que porto d'emergència.



En posem a la cua, amb els vehicles per entrar al vaixell estem rodejats de cotxes, però el que tenim més a prop és una col·lecció de Harley's que també van a Menorca. El nom del vaixell és premonitori, s'anomena "Ciutat de Maó".




Passem la nit, primer a la coberta i després a la sala de butaques, on Transmediterrània, amb la col·laboració dels viatgers, ens ofereix un concert, un magnífic concert per a ronc nasal i ronc gutural acompanyat de veus i xerrameca, que ens manté desperts, distrets i atents gran part de la nit.


Foto:  Jaume P.

Foto:  Jaume P.
Foto:  Jaume P.

La nostra petita aventura ja ha començat, demà començarem a palejar.





ENS VEUREM A L'AIGUA!
PER CERT
NOSALTRES TAMBÉ PALEGEM TOT L'ANY



Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.