dilluns, 12 de setembre de 2016

2016.09.10 - Un gran paper

A Tacem, la Mònica ens dona una alegria

Ahir llegint les notícies de la ICF, vaig veure amb què Mònica Dòria havia fet un 8è lloc en la 5a prova de la copa del món absoluta, celebrada a Tacem (Slovenia). 


 
   

He estat seguint el que ella ha fet i l'he comparat amb el millor descens de cada fase de la competició. Així en les semifinals Mònica es va mesurar amb Claire Jacquet.
Mònica va acabar en 9a posició i es va classificar per les finals.  En  la final la millor va ser Kimberley Woods que acabaria la prova en 1a posicióLa Mònica va acabar en una magnifica 8a posició, després un descens espectacular amb esquimo inclós.
Vull felicitar a la Mònica per aquesta magnífica competició, que no és una flor d'estiu sinó el fruit d'un llarg i continuat esforç de molts anys. 

La Mònica ha obtingut un magnífic resultat a una prova de la copa del món d'eslàlom, i l'ha obtingut malgrat Andorra ser un país que viu d'esquena al riu. 
  • El pais no te camp d'eslàlom propi, d'ençà que el govern va decidir ampliar la carretera general davant l'estadi comunal en l'any 2001. 
  • La llera del riu està molt bruta, amb moltes deixalles de la construcció, entre d'altres.
  • Hi ha trams que són més un canal de desguàs que un tram de riu, com el que tenim davant del parc central d'Andorra la Vella.
  • i finalment, avui dilluns 12 de setembre la TV Andorrana no ha fet cap esment a aquest resultat.
L'esforç individual és molt important, però sempre es necessari l'ajut institucional, de govern i federació, per anar més enllà, i així poder tornar a tenir representants d'Andorra a les properes proves d'eslàlom a les olimpíades del 2020, i el que és més important, consolidar una escola d'aigües braves amb el jovent d'Andorra.


NOTA IMPORTANT 
Els videos i les imatges son un extracte dels videos del canal de la ICF a youtube


ENS VEUREM A L'AIGUA

PER CERT,

elles PALEGEM TOT L'ANY!!!


Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.