dilluns, 12 de setembre de 2016

2016.09.08 - Un "classic" de Llavorsi a Sort

Dos batejos al riu

Avui hem sortit abans de les 9 d'Andorra.  És el dia de Meritxell i molta gent el vol aprofitar, d'aqui una estona, suposem que hi haurà molta gent sortint per l'aduana del riu runer.  

La Rosa i jo sortim cap a Sort, hem quedat a quarts d'onze amb en Grumpy.


Quan arriba el Grumpy anem a fer un cafe i alli trobem al Miquel Bisart, sempre et trobes coneguts a Sort.  Després d'esmorzar, saludem als amics i carreguem el meu caiac a la furgoneta d'en Grumpy i marxem cap a Llavorsí, allí embarquem, a tocar del camping Riberies.  La Gemma, l'Edu i una colla de l'AEP també estan allí a punt d'embarcar, és el que te quna hi ha poca aigua a la Noguera, que com aquell que diu hi ha cua per embarcar.


  


La Gemma comenta que serà com un dels descensos populars que fem amb l'AEP.En groc teniu els trams més tranquils i en taronja i vermell els ràpids. 

L'Edu acompanya a una principiant en un caiac inflable, és el seu bateig al riu, i jo batejo a Norfeu a la Noguera-Pallaresa.  

He estat aquesta setmana ajustant-lo i ara penso que ha d'anar força bé, ho probare avui.Relaxats...
Quan ell dóna les explicacions de com travessar un ràpid, tant el Grumpy com jo tenim les orelles ven atentes, l'Edu és un gran caiaquista.i divertits, com no pot ser d'altra manera
Els ràpids es van succeint sense cap problema, no baixa massa aigua.  

El Grumpy em retreu que navego massa relaxat, que em falta aquell punt d'activació a l'hora d'afrontar els ràpids. Segons ell, jo no treballo amb la mateixa intensitat si estic al camp d'eslàlom que si estic fent un descens. 

Potser té raó, i un dels motius, i dic motiu no parlo d'excusa, podria ser que mentre estic fent un descens treballo en mode de conservació per poder-lo acabar correctament.  Al contrari que quan treballo en un camp d'eslàlom, que com tinc la sortida a tocar, puc arriscar molt més pel que fa a fer esforços.  

M'he compromes amb en Grumpy que intentare treballar l'intensitat la setmana que ve, quan ell no vingui amb mi.    );-) 

Deixem a Rialp als últims de l'AEP, la Gemma s'havia quedat abans, en Grumpy i jo continuem fins a Sort on jugarem una estona al camp d'eslàlom. Intento baixar el rull de Sort d'esquena per quedar-me enganxat, i ho pago amb una rebolcada, que acaba en un esquimo. La veritat que estic ben falcat a Norfeu. 

Ara unes dades tècniques

  • Distància recorreguda:   16,18 Km
  • Velocitat mitja:                  5,5 Km/h
  • Temps de descens:            2h 57m
  • Nivell d'aigua:                 Baix, la Noguera-Pallaresa baixa justa d'aigua.

La proxima setmana toca el Ter!!!, nosaltres ja estem a punt i vosaltres????


Enllaç a l'àlbum de fotos.

PD:
Si algu o alguna vol alguna foto més gran que m'ho comenti via email i us la faig arribar
ENS VEUREM A L'AIGUA

per cert,

NOSALTRES PALEGEM TOT L'ANY


Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.