diumenge, 11 de setembre de 2016

2016.08.13 - Amb la familia a Ponts

Desprès de tant palejar al mar ...

Ara, després de molts dies de palejar al mar, he tornat al riu, al camp d'eslalom de Ponts.  El canvi de medi em passa factura hi ho fa seriosament.

En Toni em recorda que he de palejar MES verticalment, la seva famosa frase 

No estàs parlant per un micró!
Es bo tenir qui t'ajuda, quan tu no veus l'errada mes grossa que comets.Les primeres maniobres surten fluixes, és mol diferent el paleig al mar, on vols fer , habitualment, llargues distancies, que aqui al riu on tot és mes ràpid i explosiu.  Poc a poc vaig millorant, això ho dic jo, i vaig arriscant una mica més, això ho diu el caiac que em posa al meu nivell refrescant-me. 


   

Després d'una hora d'entrenament, arriba la família i jo deixo el caiac i comencem a jugar, que és el que agrada als menuts.

El primer, equipar als menuts i, a continuació una remullada, nedem el canali a continuació el baixem amb un dels mini-rafts del Nàuticés evident que els meus nebots disfruten fent bestieses, jo també.  Com podeu observar a l'imatge, la porta no la vam passar massa bé, que hi farem.

Ara les excuses,

  • El rull ens va enganxar
  • El David no palejava
  • La barca no era un caiac
  • No voliem passar la porta
però, en definitiva, excuses.  El resultat final, no vam passar la porta, un David encantat i amb ganes de repetir-ho, i jo que m'ho vaig passar d'allo mes bé.


Gracies al Bernat i la Rosa per les fotos.


ENS VEUREM A L'AIGUA

per cert,

NOSALTRES PALEGEM TOT L'ANY

Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.