dijous, 29 d’octubre de 2015

2015.10.10 - Expedició a Mallorca

Quadern de bitàcora - Dia 1

La roba de caiac seca està sobrevalorada
Paraula d’Evaristo


Avui a les 6 del matí la megafonia del vaixell s’ha encarregat d’espolsar-nos  la son de les orelles.  A un quart de 8 del matí ja som a la bodega del vaixell per descarregar a mà els caiacs i carregar-los al remolc de la furgoneta d’en Juanjo (Món d’Aventura), que ens farà els transfers.


 
L’Evaristo, en David i en Juanjo, que coneix molt bé l’illa,  proposen començar pel sud, ja que està entrant vent del NE. Parlem amb els caiaquistes de Mallorca que ens acompanyaran i acordem trobar-nos a la platja de S’Estanyol, a prop de Sa Ràpita.


 

Ara a 3 quarts de 7 de la tarda contemplo com es pon el Sol des de la platja d’es Caragols. Estic assegut en un petit promontori i tinc una vista magnífica de la platja, del mar i de la posta de sol.  Fa l’hora quieta i aprofito per recordar el dia.

   

Hem sortit 10 palistes, 4 mallorquins i 6 pagaies, i 2 acompanyants de la platja de S’Estanyol, una platja plena de posidònies seques que han fet de coixí per als caiacs.  Érem Reyes, Ana, Rosendo i Joan, pels mallorquins; Pep, Pepe, Evaristo, Teresa, David i jo pels pagaies, i Jameson i Pujol del ram del vidre, com a acompanyants.  Abans d’embarcar hem repartit l’aigua i els queviures entre tots els caiacs.  Van molt carregats aquests caiacs, però oh sorpresa!, encara floten i podrem navegar amb ells.


Dinem a la platja d’es Carbó on la Teresa ens ha preparat una amanida força potent.  El sopar el preparen la Teresa i l’Evaristo. Soparem un bon plat de pasta, un “Timbal de macarrons amb tomàquet i formatge”, però el millor és l’oblada que Pep ha pescat al matí i ens l’ha preparat marinada.

   

Després de sopar, fem tertúlia acompanyats d’en Jameson i en Pujol un pèl cremat que ha preparat Pepe, són bons tertulians aquest parell.  El més increïble de tot és que Pepe porta una cassola de fang per preparar els cremats, encara no sé com li cap amb tot el que porta.

 
Les tendes ja estan muntades, hem pujat els caiacs platja amunt, i ara estan buits. Ens n’anem a dormir.


 


Teniu més fotos al següent ENLLAÇ

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any


Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.