dimecres, 28 d’octubre de 2015

2015.10.09 - Expedició a Mallorca

Quadern de bitàcora - Dia 0

La roba de caiac seca està sobrevalorada
Paraula d’Evaristo


A quarts de 8 del matí encara era a Andorra i ara un quart de 12 de la nit ja estem embarcats en un vaixell que demà ens deixarà a Palma, l’aventura ha començat! 


Pel mig moltes coses, baixar d’Andorra a Barcelona amb el caiac i tot el material, carregar el caiacs i la resta de material de la Teresa i en David, i trobar-nos amb la resta de l’expedició al port.  La Pili també hi és, però ella al final no vindrà.  La furgoneta es queda al pàrquing “Les tres xemeneies”, aprofitem una oferta de 5 dies, després ja veurem com paguem la resta. 

 

Finalment carreguem a mà els caiacs a la bodega del vaixell, viatjaran entre els camions que van a Mallorca, és una opció molt econòmica que cal tenir en compte si volem fer un altra aventura com aquesta a ses illes.  Recollim la targeta d’accés a la cabina i ens trobem tots al bar.  Ens espera una setmana de convivència i és important que ens anem coneixent.

 

Ara estic menjant un entrepà que ens ha preparat la Teresa i l’acompanyo amb una cervesa, és bo, i hi ha gana, que tot hi ajuda.Després anem a dormir, serà l’última vegada que podrem dormir en un matalàs i amb llençols durant els pròxims 8 dies.Teniu més fotos al següent ENLLAÇ

Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any

Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.