dijous, 8 d’octubre de 2015

2015.10.03-04 - El dia del club a Colera

Els pagaias al mar d'amunt

Aquests dies s'ha celebrat el dia del club a Pagaia.  Una colla de mes de 70 palistes ens hem donat cita a Llançà i Colera.

L'organització, com és tradicional en aquest club, impecable, l'unic punt de millora 
  • Cal canviar el cuiner de la paella del sopar.
La Rosa i jo vam arribar el dissabte a les 10 del matí.  Portàvem casi 4 hores de cotxe sense parar, i jo vaig sortir quadriculat de la furgoneta.  Tant és així, que desprès d'esmorçar, jo no em vaig ficar al caic, vaig sortir a passejar des del passeig marítim de llançà fins el cap ras.  Aquesta ruta la tinc feta, però habitualment en caiac avui la he fet en parella i a peu.   
El paisatge és impressionant i malgrat el dia no acompanya, hem gaudit de 2 hores llargues de passeig.

De tornada a Llançà tenim sort, i entrem al restaurant segons abans que ens agafi la pluja.  Ha estat un entrar al restaurant i veure com el caiac i la furgoneta es desalen malgrat no necessitar-ho.  Dinem força bé.

A les 5, ja han arribat tots els palistes.  Els caiacs i el material casi dessalats pel gavadal d'aigua que ha caigut del cel.

Mes tard les cerveses de rigor i ja marxem cap a Colera, al Càmping on soparem i dormirem.  Ens instal·lem als bungalows i deixen assecar el material, assecar, el que es diu assecar no assecarà, però si mes no es ventilarà.

Sobre el sopar, som mes de 70 persones a sopar, i el càmping tancarà al dia següent.  El pica-pica està bé, i sobre l'arros simplement dir que, sobren les paraules, i d'arros en va sobrar. Aquest tema s'ha de millorar pel proper any, no se com , com ja he dit érem mes de 70 persones, però s'ha de millorar.

Al dia següent de bon mati, esmorzem i anem al port de Colera on embarquem.  Arriben a quarts de 10 i acabem d'embarcar a les 11.  Mentrestant organitzen els grups, novells i experts, i anem embarcant.

 


Embarquem com al riu, amb un agreujant, la rampa rellisca "cosa mala" i entre tots movem els caiacs i ajudem a embarcar.


     


Un cop embarcats sortim del port serà una jornada de tècnica amb recolzaments, esquimos, rescats,  i algun moment de relax.  A continuació 2 imatges de 
"Los majos en kayak",
 un moment de relax excel·lent sobre el caiac.Com podeu observar, uns del "majos" està mes curtit que l'altre, i va en màniga curta, mentre l'altre esta recitant allò d'en Shakespeare quan que parla del gos, 
"Tobi or no Tobi, aquesta es la cuestio"

Seguirem treballant amb els esquimos i si en falla un, amb els rescats.

 Quina sort te l'Anna, en Pep que es mes serio que jo i l'ajuda.

   

Desprès anem tornant, i jo intento treure de la zona de confort al grup.  
  • Navegar a prop d'un rocall sense fer palades de "retro"
  • Fer curves unicament amb palades circulars
  • etcaetera etcaetera 
Anem cap a la platja, i allí fem un altre rescat, la Julia serà la rescatada     

Finalment, ja tornem cap a la rampa, desembarcar sobre pedra relliscosa també te gracia. Carreguem els caiacs, ens depedim i marxem.  Son les 2 i la Rosa i jo encara tenim unes 4 hores de camí i un dinar pendent que farem a mig camí.


 

Moltes gracies a companys i guies per una magnifica jornada de pala, i moltes gracies al club, per tirar d'aquesta manera.

A continuació us deixo l'ENLLAÇ a l'album de fotos i segons el navegador que tingueu una projecció automàtica de totes les fotos.  
Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Cap comentari:

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.