dissabte, 28 de març de 2015

2015.03.28 - Simpòsium Pagaia 2015 - Dia 1

Un dia molt llarg

Ahir divendres vaig arribar a Llançà, la capital del caiac a Catalunya.  Vam descarregar els meus caiacs i vam fer un moç.  Després de cap a formalitzar les inscripcions del Simpo.

 

Allí les primeres salutacions, vells amics, antics companys de pala que ens retrobarem i finalment les inscripcions als clínics

Avui a quarts de 8 ens hem aixecat, la Rosa i jo hem dormit al hotel Carbonell, un hotel petit i familiar de la vila, i després cap a la presentació del dia, i dels monitors.

 

Ens organitzem per anar a la platja de Garbet, per que la previsió diu que el vent bufarà molt fort, força 7 amb ratxes que poden arribar a força 9.  

Jo estic inscrit en el clínic de "Resolució d'incidències", som una molt bona colla que es divideix en 2 grups, el nostre el guiaran en Rick (Cornwall) i en Jean Marc (Bretagne), 2 palistes experimentats que ens faran millorar la tècnica de la solució de problemes en el mar.

     
El primer que fem és treballar moviments bàsics, per mes endavant anar a jugar una mica amb les pedres, practicant el canvi en la tècnica que els han comentat.  

El vent va pujant d'intensitat i alguna ratxa provoca les primeres volcades sense consecuencies.

      


Desprès de 90 minuts de caiac dinem una mica, però per poder dinar cal fer uns esquimos primer.

 

Un cop dinats, un dinar de treball, per que en Rick i en Jean Marc ens expliquen que i com ho farem els següents rescats.


Revisem les línies d'arrosegament i veiem que salten correctament del cinturo.  i després tornem a l'aigua per practicar, i practicar, i practicar. 
  • Arrosegament sense cordes per devant
  • Arrosegament sense cordes per darrera
  • Arrosegament amb corda en linia de 2 i de 3
en fi una jornada llarga, us ho havia dit?.

 

Es una llàstima que més gent del club d'Andorra no s'hi hagi afegit, el nivell tècnic dels guies és excel·lent i jo estic aprenent molt.

   

Finalment arribem a la platja, jo estic mort, i en Rick encarà em fa fer un parell d'esquimos més.  Que bo que és portar un vestit sec!


Carreguem i cap a Llançà, i allí la primera sorpresa del dia, bé ni la primera ni la segona ni ..,  però si és una noticia

Rai treballant per SKKayay?
Ara toca gaudir del video d'en Rai a Alaska.  Som una bona colla a la casa de cultura i no hi cabem tots.

Del video unicament us dirè que millor que el veieu, imatges precioses i una historia que cal sentir.


Al final tots en peu aplaudint a en Rai per una aventura que molts voldrien voldriem haber fet.

Demà serà un dia mes llarg encara, toca un clínic de Rock Hopping al matí i un altre de rescat assistit per la tarda, i aquesta nit dormirem un hora menys.

A continuació una projecció de TOTES les fotosEns veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.