diumenge, 22 de març de 2015

2015.03.22 - Amb en Manel al canal

i, com feia calor, s'ha banyat.

Avui hem anat 3 al canal de Ponts, si ja se, ara us preguntareu com que 3, en Manel i jo som 2, però jo he trucat a les 8.45 a en Grumpy que també s'ha apuntat, bé el seu cos hi era, el seu esperit l'hem retrobat a Ponts.

De baixada hem deixat els cotxes al Viena i tots hem anat amb la meva furgoneta.  En Grumpy s'ha estirat al darrera, i en Manel i jo hem fet el camí xerrant, amb la "melodiosa musica" orquestrada per la roncadissa d'en Grumpy.

Hem esmorçat al Valldans, i a l'aigua.  Hem resseguit caminant el canal comentant els canvis, el mes important, el salt que hi ha al final.

En Felip estava allí entrenant, hem quedat aquest estiu a Arfa per practicar. 

Hem estat una estona a la tolla de dalt abans de ficar-nos al canal.


   

En Grumpy i jo fèiem circuits més complicats i en Manel feia "backs" i "presses de corrent".

En Manel ha avançat força avui, potser únicament li cal més continuïtat, però aquest és un mal molt comú.

Després amb en Grumpy, en Manel ha intentat una "surfejada" que s'ha quedat en "nedada", com ha dit en Jordi que estava per alli, 
"potser tenia calor"


   

La veritat és que el dia ha estat bo, però calor, el que es diu calor no, i l'aigua esta MOLT freda.  En Manel ens confessava desprès que quan ha bolcat casi a quedat corprès de la fredor de l'aigua.

En Manel ja no s'ha tornat a ficar a l'aigua.  En grumpy i jo hem fet la segona i darrera baixada.  La veritat és que en la primera baixada hem trigat mes de 100 minuts en fer-la.  La segona baixada ha estat mes curta, hem fet portes i contres i tot just hem estat 20 minuts baixant.

Al final sortim de l'aigua i fem les fotos de rigor. 


bé aquestes no, les de rigor son les de sota


 

i ens canviem, desprès en Grumpy es posa a dormir a la furgoneta, en Manel i jo hem pujat amb l'acompanyament del brogit d'en Grumpy fins el Viena, on cadascun a marxat a casa seva.Ens veurem a l'aigua!

per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any


Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.