dimarts, 24 de setembre del 2013

2013.09.22 - II Salt Kayak Festival (KAB'13)

M'han adoptat, ...

A les 6h30’ començava el meu viatge en solitari des d'Andorra cap al pantà de Susqueda.  El club SalTer organitzà allí el KAB 2013.  Passades les 9 del matí, em trobava amb els companys del CECB que començaven a estudiar els ràpids i a buscar les millors línies. 

       

Cap a les 11 ja començàvem el descens des del pont.  Vaig decidir que, caminar uns 20 minuts amb el RECON, per acabar saltant des de la canonada de Susqueda per, de bon començament, fer un parell d’esquimos sense haver tingut temps de calentar, no era la millor manera d’iniciar un bonic dia de caiac.
       

El tram de riu, que baixem, és espectacular, es tracta d'un riu catalogat de classe III–IV, ple de ràpids, i amb un cabal d’aigua excepcional, un excel·lent paquet per gaudir d’un bon dia de caiac.  El primer descens de la jornada el faig acompanyat d’un centenar de palistes.
       

Jo m'he ajuntat amb els del CECB, i hem baixat a bon ritme i sense moltes incidències, ja que anàvem seguint la línia que recomanava en Dani. Que fàcil és fer un descens quan t’indiquen les millors línies......... 

       

Els ràpids eran molt tècnics però gens perillosos ja que darrera de cadascun hi havia una zona per demostrar l’habilitat en l’esquimo, en l’estil de natació escollit i en la tècnica de recuperació de material.
 


Parada per a dinar, un menú correcte, malgrat que a tots ens va sobrar arròs.  Al acabar anem cap al segon descens, ara son nomes 8 caiacs acompanyats per dos raftings, un del CECB i un altre del KAB (SalTer), un descens més familiar.  Però tot i ja conèixer el tram, be sigui per la fatiga o be sigui per estar fent la digestió o be sigui per no portar al Dani cantant les línies, en aquest descens vam demostrar la nostra tècnica de l’esquimo i de la supervivència...

Acabat el segon descens, foto finish, abraçades i cap a casa un altre cop.


Felicitats al KAB (SalTer), molt bona gent, molt bon ambient i molt ben organitzat.  És recomanable al 100% amb un mínim de nocions del caiac assolides i amb ganes de passar-t’ho bé i fer esquimos.  
Un agraïment especial al CECB per haver-me acollit una vegada més i ja van ...........

A continuació us deixo el link al àlbum de fotografies.

Autor de les imatges:    Grumpy
Autor del text:                Grumpy

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.