dilluns, 16 de setembre del 2013

2013.08.17 - L'ultim descens de la "Granoteta"

COM ES TRENCA UN JACKSON 4FUN

Avui, en aquesta entrada parlare del meu descens amb el meu Jackson 4Fun.  Hem començat amb en Dani de La Rafting Company al Pont de Gulleri.

Jo porto el meu Jackson 4Fun, el model clàsic, un kayak de RiverRunning per jugar una miqueta per el riu.

En Dani i jo embarquem sota el pont de Gullerial embarcar no se que aquest serà l'ultim descens de la "Granoteta" com el va batejar en Marc.

El descens es desenvolupa sense dificultats, "la granoteta" navega força bé.


   

Sense cap problema destacable, arribem a la presa de Rialp.  En Dani salta i jo faig el porteg, els que saben, saben i en Dani sap.


   

Despres de la presa, pasem un tram que hi ha poc fondo, allí és on se m'esberla "la granoteta", un kayak 4Fun comprat fa uns 5 anys que va deixar de navegar.
Ara tindra que posar un Requiem o alguna cosa així, peró la frase d'en Dani, i la meva resposta encarà les tinc al cap, 
  • Dani:  No t'enfades?
  • Jo: Si m'enfado m'el canviaran?, m'el arreglaran?
La resposta és ovia, no.  Per tant en Dani, remolca el meu kayak que va fent aigua i jo continuo a peu.  En Pepo em recull 5 minuts depres quan estic baixant cap a Sort.

El que mes lamento, és no haver pogut fer la clase de FreeStyle amb en Dani, en segon lloc, no poder fer el descens amb lAEP i la granotetat, i en tercer lloc, la perdua del meu caiac, al final son diners unicament.

Ara us deixó una mostra de com va quedar el meu kayak.

 

i si algú te pensant adquirir un Jackson 4Fun val la pena que s'ho pensi, si mes no una miqueta, la qualitat del plastic NO es masa excel·lent, potser ho es el motllo, però no el material amb el que el fan.

A mi ara em toca buscar un substitut per "la granoteta".  Ja m'hi he posat.

PD:
Algún día us explicare que em va dir el proveïdor del kayak, però aixó serà un altre entrada al blog.Ens veurem a l'aigua!
per cert,

Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.