diumenge, 14 de juliol de 2013

2013.06.27-30 - Baixant el riu Soca. L'últim dia.

L'ULTIM DIA AL RIU TURQUESA

Avui, el dia s'aixecat també asoleiat, fa bo.  Ara son just 2 quarts de 7 del mati i la frescor em fa espavilar rapidament.  He baixat al riu per un caminet i he fet una quantes fotos amb l'IPOD que despres he pujat al llibre de cares.

  

Ara esmorçarem i després anirem a baixar l'ultim tram de Soca.    El que no sabiem encara és que per baixar al riu tindriem que carretejar el caiac mes de 20 minuts, durant un recorregut de 450 m.Be 450 metres és el que vam caminar, pero vam baixar mes de 120 m, per unes escales molt empinades.  Un cop abaix us puc assegurar que jo hagues baixat qualsevol nivell de riu, aquell caminet no el faig, ni boig, de pujada amb el caiac, un caiac, un Recon 93, que pesa mes de 20Kg.  En fer aquell tros de cami vaig trigar mes de 20 minuts, la pujada hagues estat terrible.


Des d'aqui es veu preciós el riu Socà. 

Pero bé, anem per les coses bones.  Un cop a baix, mirem el riu i despres de descansar (mes de 20 minuts), ens prepearem per sortir.  Qui mes necessita descansar som en Joan i jo. els dos estem valdats, i si no ens recuperem avui pillarem, i en el meu cas serià el primer cop al Socà.


  


Despres de 3 salts des de la pedra, en Grumpy, l'Albert i l'Edu, ens posem a palejar.  El descens es desenvolupa amb tota normalitat i finalment arribem a la platja del camping.


Ha estat l'ultim descens amb un parell o tres de rapids, en Joan ha nedat en un, però no ha estat l'únic, bé si l'únic que ha nedat en un ràpid, però no l'ùnic que ha nedat.

Avui haurem palejat casi 4 Km en menos de 2 hores, una bona ultima jornada al Soca.

   

Un cop arribats, jo em quedo 5 minuts a l'aigua, son els meus ultims 5 minuts al Socà, despres surto i pujo el meu caiac al camping.  

Ara desmuntarem el campament, dinarem una mica i carregarem la furgoneta, i marcharem cap a Venecia.

A les 18 arribarem a Venecia, alli viurem l'ultima anecdota del viatge, el nostre vol tenia que sortir a les 22.30 i finalment va sortir depres de les 00.00 i el pobre Joan, que no va voler agafar el vol de les 23.45 per no fer esperar als que anaven al Pallars, encara els hagues tingut que esperar.

Felicitats al Edu i l'Albert per que com guies, companys i mestres han estat perfectes, felicitats als meus companys de pala, per que cadasq'un a la seva manera m'ha fet gaudir d'un aspecte de la sortida. 

Un agraïment molt especial a La Rafting Company i a en Pepo per haver organitzat aquest viatge.

Pepo, la meva valoració personal del viatge és un 9,85 sobre 10, jo crec que pot millorar una mica més encara, així que el repetixes, jo vinc i t'el torno a valorar a veure si puges nota.

Les propostes de millora corrien a carrec d'en Pitu, en Miquel, i en Grumpy, que si llegeixen el texte i les volen posar com comentaris jo des d'aqui em comprometo a publicar-les.


Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.