dijous, 11 de juliol del 2013

2013.06.27-30 - Baixant el riu Soca. El tercer dia.

el tercer dia AL RIU Turquesa

Avui, el dia s'aixecat asoleiat, fa bo, son quarts de set del mati i la frescor del mati em fa espavilar rapidament.  M'allunyo una mica i faig un parell de fotos amb l'IPOD i les pujo al llibre de rostres (Facebook), si voleu la podeu veure al meu mur, o aqui



veure el remolc dels caiacs carregat, és una promessa de nous descensos, de mes emocions.

Al cap d'una estoneta l'Edu i l'Albert ja ens tenen preparat un esmorçar, que com el d'ahir no s'acaba.  Els ajudem a recollir i ja estem en ruta.  Avui farem al matí l'Alt Socà i per la tarde, despres d'un refrigeri, farem el Korinitza, un afluent del Socà.



La veritat és que la ruta que fem segueix el riu, pero el meu GPS s'ha tornat una mica boig, potser per que anem per zones amb poca cobertura.


     

El mes impressionat d'aquest dia serà el video, per que fem un descens revisant els pasos mes complicats, que amb l'ajuda de l'Albert i l'Edu planifiquem i executem, sense gaires inconvenients, i sino sempre podem portejar.

Dinem a prop d'un camping i ens preparem pel que serà la tarde


     

Despres de dinar anem a fer el Korinitza, en general és mes senzill que el riu que hem fet al mati, però clar navegar amb aquests guies fa que el teu nivell sembli mes alt del que realment és, fan molt facil coses que son bastant complicades.




Comencem el descens que acaba a la Prijon Center, on ahir vam fer la sortida.


   

Un cop acabada la baixada ens sentem en un bar per fer unes birres (petites) de mitg litre i brindem pel que ha estat un gran dia

A la foto falta l'Albert, pero algu havia de fer la foto, pero la seva cervesa si estava present.  Despres d'aixó vam anar a sopar en un restaurant i despres a dormir.  Be jo vaig a dormir els mes valents continuen prenent cerveses fins molt tard.

Demà l'ultim tram, cal descansar.

Avui quan he escrit en el meu diari per recordar el que he viscut, he tingut temps de pensarr que en Pepo (La Rafting Company) s'ha lluit de veritat, el grup de palistes és excel·lent,  els dos guies formidables i l'organització impecable, a mi em costarà oblidar aquet viatge.




Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.