diumenge, 26 de maig del 2013

2013.05.25 - Un Recon al canal de Ponts

QUE FA UN CAIAC DE CREEk a PONTS?

Avui hem anat a Ponts, el canal te un bon esborany a la dreta per on surt l'aigua, al inici de tot, pero com baixa tanta aigua el canal segueix operatiu i molt divertit.

Hem anat 3 palistes, Pilar i jo del CCCA i Arnau del Club Costa Daurada (TGNNautica). M'ha fet il·lusió veure'l de nou a l'Arnau, feia temps que no coincidiem a l'aigua, i realment paleja força bé.  Ell ha agafat un caiac d'eslalom, la Pilar portava el seu Dagger RPM jo he anat amb el Wave RECON, no és el meu millor caiac per navegar per el canal, però el meu objectiu es tunejar el caiac per poder fer descensos.


Hem anat a l'aigua l'Arnau i jo.  Ell ha començat per abaix i jo per dalt, a mi remuntar el canal.  Ens hem trobat al mitg.

   

La veritat és que l'Arnau navega força bé, jo ja l'he convidat al proxim clinic amb en Marc.  Després s'ha incorporat la Pilar, ella no ha baixat des del inici, embarca despres de la plataforma.

       

Fa unes preses de correctes, però despres fa un contracasc i volca.  L'Arnau i jo recuperem la palista i el barco i la Pilar torna a embarcar.

       

Finalment la Pilar ha fet un descens amb totes les lletres, deprés anem a dinar, i avui ho fem al Ventureta, un plat combinat i cap al Club Mig Segre.  A les 4 ja estem altre cop a l'aigua, jo ja estic baldat, pero l'Arnau encara pot i continua treballant i repetint i repetint.

Jo baixo i faig mitja dotzena d'esquimos, ja tinc el caiac bastant ben acoplat, i la veritat és que no hem costa gaire esquimotar un barco tan gran.


Després l'Arnau i jo sortim del aigua i la Pilar i jo cap a casa i l'Arnau marcha cap a Montrebei, demà te una sortida amb la gent del Club Costa Daurada. A tots 3 moltes gracies per la companyia en una jornada que m'ha deixat baldat.

 

I ara, per acabar una col·lecció d'imatges que han sortit de la meva GOPRO.  


Espero poder montar la màquina GOPRO en un altre lloc el proxim cop i que pugueu gaudir d'imatges diferents.

Des de aqui vull demanar a la CHE que arregli el mes aviat possible el camp d'eslalom, es una vergonya que en la primera riada, el canal hagi patit els desperfectes que ha patit.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.