diumenge, 19 de maig del 2013

2013.05.18 - Onades a Vilanova i la Geltrú

A la platja del Far

La platja del Far es la platja que hi ha a l'entrada de Vilanova quan vens de Vilafranca o Sitges.Hem quedat amb en Jaume i en Miquel a les 12, jo arribo 10 minuts mes tard, pero ells encara no hi son, arriben a un quart de dotze. 

El mar està increible les onades son grans i força endreçades, sobre la una ja estem a l'aigua.  Avui gaudirem, o no!.

   

Un cop canviats a l'aigua, i el primer que hem de fer es superar el front d'onades "orilleras" que dificulten arribar al lloc on les onades on mes espectaculars.

      


Un cop arribem al punt ens concentrem, comentem la jugada i a fer sufejades.Es tracta d'esperar la millor onada, per que despres ens costarà tornar a arribar al punt de partida.
     

Hem fet un petit descans, la veritat és que jo el necesitaba tenia les cames tant adormides que no he pogut sortir correctament del caic, despres reprenem les surfejades.  
 

algunes molt llargues, de entre 10 i 12 segons, control·lant i gaudint d'una surfejada d'entre 50 i 80 metres. 

   

He descobert que en aquest caiac, la proa es "clava" amb molta facilitat i et fa perdre la onada, he de pensar-hi amb aixó i he de veure com ho puc resoldre.  També he descobert, era dia de descobertes, que si poso le quilles molt darrera, tinc mes velocitat, pero perdo una mica de maniobrabilitat, tinc que millorar el guiatje del caiac, però és tant diferent als que habitualment uso!, diferent però MOLT divertit.


Un cop acaba la surfejada sortim, ens vestim i "cada ovella al seu corral". 

Moltes gracies a en Miquel Angel i en Jaume per la companyia, sempre es agradable palejar amb vosaltres.

Ens veurem a l'aigua!
per cert,
Nosaltres també palegem tot l'any

Com hi podeu participar?

Si voleu coneixer les activitats que us proposem no deixeu de mirar e la pestanya del calendari. Si voleu proposar una activitat o demanar mes informació podeu enviar un em@il a

kayak.andorra@gmail.com

amb les vostres dades, i us respondrem el mes aviat possible.